Postoje neki potezi u seksu koje se parovi boje da isprobaju, a ne znaju da bi ti ‘začini’ mogli da im donesu još mnogo više zadovoljstva u krevetu. Stoga, popustite kočnice i isprobajte idućih 5 poteza u seksu prema kojima možda osećate zadršku, a mogli bi da vas totalno oduševe

 

Evo kako da začinite svoj seksualni život s partnerom ako:

1. …volite da gledate sebe i partnera u ogledalo za vreme seksa

reklame

Snimajte se za vreme seksa. Snimanje seksualnog čina za vas će biti idealan začin jer će to zadovoljiti vašu egzibicionističku stranu. Za stvaranje savršene atmosfere koju će kamera ‘voleti’ očistite prostor oko sebe, namestite laganiju rasvetu (preko kamere možete staviti i mrežu protiv komaraca za stvaranje filtera) pa kameru stavite negde gde vam neće biti u vidokrugu kako vas ne bi ometala. I akcija!

10 znakova da se seksaš sa totalno pogrešnom osobom

2. …volite zajedno da gledate seksi TV programe

Gledajte porno film za vreme seksa. Film za odrasle rasplamsaće vašu seksualnu želju, naročito nakon užurbanog i stresnog dana kada će ovakav sadržaj biti dobrodošla pomoć protiv umora. Ako ne volite filmove za odrasle, potražite one koji imaju razrađeniju fabulu tj. erotske filmove.

3. …volite jedno drugome da šaljete seksi SMS-ove

Pošaljite mu glasovnu seksi poruku. Poruka neka bude kratka, 5 do 10 sekundi, malo odmaknite usta od mobilnog kako bi vaš glas zvučao kao senzualni šapat. Čak i ako se ne osećate najprijatnije govoreći ‘nepristojne’ stvari partneru, ovo će biti odlična vežba da se više oslobodite.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.