zodiAKI


OVNAOVAN:

POSAO I PARE: S obzirom da ste tupavi za život, radite vredno, ali za bedne pare. Više para samo ukoliko uvaljate negde sopstveni bubreg.

LJUBAV I SES: Nemate sreće u ljubavi, što vas ni ne pogađa preterano. No danas će se desiti da vas to ipak pogoditi tako da ima da puknete kao zvečka. U seksu zapinjete kao som.

reklame

ZDRAVLJE: Od previše udaranja glavom u zid i vrata od mesta stanovanja imate čvoruge i periodičnu gangrenoznu migrenu.


bikBIK:

POSAO I PARE: Što se posla tiče snaći će vas muke vaskolike. Para ima, ali samo u vašim snovima, poslednji put ste krupne apoene videli na tv-u u serijama “Bolji život” i “ Srećni ljudi”.

LJUBAV I SES: Ove noći držite oči otvorene jer će partner imati tendenciju da vas ubije na spavanju. Oni slobodni pripadnici vašeg znaka će biti slobodni još par sati dok konačno i oni ne padnu u ropstvo.

ZDRAVLJE: Mučnina, pazite se bajate hrane,pogotovo kajmaka kome je istekao rok trajanja.


BLIZANCIBLIZANCI:

POSAO I PARE: Uvek se dobro snađete u poslu, pogotovo onda kada prodajete praznu maglu. Pare odu brzo onako kako i dođu, dakle, promena tu nema.

LJUBAV I SES: Partner zahteva od vas vernost, odanost i materijalnu sigurnost, dakle u pogrešnoj se crkvi moli. Seks će biti kvalitetan, ali će trajati najviše trideset sekundi.

ZDRAVLJE:Zdravlje dobro, pogotovo ukoliko svakodnevno koristite biljne preparate. Manji problemi sa udisanjem vazduha u javnom wc-u.


RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE: Pretpostavljeni će vam kao I uvak do sad sedeti na glavi iako radite dobro. Što se para tiče debelim ste u dugovima, kao firma u stečaju.

LJUBAV I SES: U ljubavi ništa ne valja, samo kukate zato što u vezi nema romantike. Idite na cigansku svadbu ako ste u prilici, to je lek za vas. Jedan Lav ili drugi vatreni znak će vas u krevetu ugristi za grudi.

ZDRAVLJE: Pijte čaj od Majčine dušice kako bi ste danas sprečili krvarenje oko rektalnog prijemnog sanduceta


LAVLAV:

POSAO I PARE: Vi mislite da sve možete sami. Problem je u tome što i kad možete – ne uradite skoro ništa. Para ima, ali za malo.

LJUBAV I SES: Ljubav cveta, prosto se oduševite sobom kad se pogledate u ogledalo. Što se seksa tiče preporučujem vam korišćenje zaštite ako nećete prinove.

ZDRAVLJE: Pazite se hrskavica, zapadnu lako u dušnik. Ako ste pak Lav vegetarijanac, nećete dugo.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE: Danas nećete raditi, imate valjda nekad slobodan dan? Para ima taman toliko da se skrpite za teglu majoneza i parče salame.

LJUBAV I SES: Partner vas voli, ali vam to pokazuje na krajnje posesivan ili agresivan način. No pošto tu I tamo volite sado-mazo igrarije to vam je to.

ZDRAVLJE: Živci su vam na ivici izdržljivosti, pokušajte da ne talasate oko obaveza, samo lagano.


VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Mrzi vas da ustajete ujutru tako da propuštate šansu da radite i kad je imate. Para ili nema ili ih ima koliko želite,ali to su iste one pare sa kojima ste se igrali ko dete za vreme inflacije.

LJUBAV I SES: Jednostavno lep dan za vas, partner će vas napokon malo ostaviti na miru.

ZDRAVLJE: Ojed na predelu debelog mesa.


AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Posla ima, ali para nema. Duguju vam boga oca.

LJUBAV I SES: Tripujete da će vas partner ostaviti. Ukoliko niste u vezi nemojte ni ulaziti u nju, vezaće vas lancima ko u filmu “Hellraiser”.

ZDRAVLJE: ILI-ili. Kondilomi ili triper. A najverovatnije nista od toga.


krelacSTRELAC:

POSAO I PARE: Posla nema, sedite besposleni uglavnom, osim ukoliko se bavite pogrebnim delatnostima. Pare na kocki gubite iako ih nema, drugi ih gube preko vas.

LJUBAV I SES: U sledećemu periodu ćete imati dosta sreće u ljubavnom životu, bilo da ste u vezi ili ne. Odnosno imaćete samo seks i ništa više.

ZDRAVLJE: Manje cirke ili vam preti ciroza jetre.


ja-racJARAC:

POSAO I PARE: Radite ko crnac, a trošite ko bogati belac. Dakle u najboljem slučaju stanje na poslu i u finansijama vam je “pozivtivna nula”.

LJUBAV I SES: Ukoliko ste zauzeti, partner je konačno shvatio da ne treba da ima posla sa vama jer stalno terate po svome. Ali, samo tako nastavite, naćićete jednog dana vama pristojnog roba/robinju.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima. Dakle, jedite manje čvrste hrane i primajte manje čvrstih udaraca u predelu vilice.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE: Ukoliko tražite posao, naćićete ga uskoro, ali vam on neće biti plaćen pravim novcem. Para će biti na pretek ukoliko ste osnovali bandu ili sektu, a inače jok.

LJUBAV I SES: Ukoliko ste žena, partner će zaspati na vama u misionarskoj pozi, a ukoliko ste muškarac-partnerka će za vreme odnosa čitati dnevne novine.

ZDRAVLJE: S obzirom da pripadnice vašeg znaka koje su u drugom stanju mogu da mrljaju ds i pri tom rode zdravo dete-ništa vam ne fali. Bili bi ste savršeno zdravi i u okolini Fukušime.


ribeRIBE:

POSAO I PARE: Jedino ukoliko radite na crno, imaćete dobar poslovni dan. U suprotnom ste obrali bostan za neku crkavicu.

LJUBAV I SES:Stalno izigravate žrtvu tako da će te u ljubavi proći kao Rihana u njenim ranijim vezama.Seks bez orgazma.

ZDRAVLJE: Manje vina, manje vina.


loading...

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.