Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019: Stižu lepi dani za Blizance, Device i Bikove

0
2305
Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019
Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019: Najviše izgleda za sreću i uspeh u ovom periodu imaće Blizanci, Device i Bikovi. Šta očekuje svaki horoskopski znak u narednih 7 dana na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu

Šta očekuje svaki horoskopski znak u narednih 7 dana na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Većinu dana ćete se snalaziti kako znate i umete. Jednog dana biće sjajno, a drugog nikako. Najbolje je da se ovog drugog dana osamite. Ne ulazite u rasprave jer se one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadato bez previše pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Boravak u prirodi bi vas osvežio.


BIK

LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolazite s humorom.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2019: Apsolutni pobednici ove sedmice su Rakovi, Vodolije i Škorpije

KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte tehnike relaksacije.

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019
Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Pred vama je sedmica intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvom trenutku možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s radošću.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi posao. Budite otvoreni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za dalji rad u budućnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.