JARAC

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete biti viđani na društvenim okupljanjima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Činiće vam se da ne možete mnogo uticati na stvari. Uglavnom ćete biti u pravu. U ovom trenutku moraćete da se prilagođavate, ali to ne znači da kasnije nećete moći svesno da menjate stvari. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubavnim dešavanjima osećaće se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja od društvenog života. Vodolije u vezi će najradije boraviti kod kuće gde će uživati u tišini.

KARIJERA: Vaše poslovno interesovanje se sve više usmerava na skrivene teme ili područja gde niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom biste sada mogli da imate uspeha. Zato odbacite predrasude, a ako treba i publiku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa jelom i pićem.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. decembra 2018

RIBE

LJUBAV: Većina idućih dana doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Naprotiv, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

loading...