RAK

LJUBAV: Vi se nalazite u fazi vrlo bogatog društvnog života, ali će vaši novonastali emotivni odnosi biti uglavnom površnog karaktera. Ipak, to ne znači da se kasnije neće razviti nešto dublje. Zato budite otvoreni. Rakovi u vezi će pojačati distancu.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpili i poneku frustraciju.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Dolaze još bolja vremena.

LAV

LJUBAV: U prvoj polovini sedmice  ćete morati da izdržite poneku frustraciju, a onda, od sredine nedelje počinje povoljnije razdoblje kad ćete sa svim izazovima lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti lepi i društveni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite samo ono što jeste.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. decembra 2018

DEVICA

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi mogli da se razmašete. Idite korak po korak i budite strpljivi.

KARIJERA: Vaša efikasnost na radnom mestu biće fascinantna. To je posledica toga što vi tačno znate šta hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

loading...