JARAC

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao pravi vođa. Shvaćate da je vredelo da se potrudite i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.

VODOLIJA

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provodićete na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli da naiđu na ljubav, dok će oni u vezi svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na kasniji rad u kojem mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

Nedeljni horoskop od 21. do 27. oktobra 2019: Rak zavodi, nove poslovne mogućnosti za Vodoliju, Škorpija treba da bude hrabrija
Nedeljni horoskop od 21. do 27. oktobra 2019: Rak zavodi, nove poslovne mogućnosti za Vodoliju, Škorpija treba da bude hrabrija

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima.

RIBE

LJUBAV: Ne gnjavite partnera sa dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kada to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Rad iz senke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše talasanja i isticanja. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete odlaziti u prirodu.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...