RAK

LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se strastima za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje.

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas uznemiriti što ćete morati da odradite i posao svojih kolega.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

LAV

LJUBAV: Ljubavne turbulencije i neraspoloženje ovih dana vladaju na vašem polju romantike. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom ili lepim rečima.

KARIJERA: Ove nedelje želite da najviše vremena provedete u miru svog doma. Radovi u kući događaće se spontano. Na poslu vas očekuje sukob sa autoritetima. Budite mudri.

Nedeljni horoskop od 21. do 27. oktobra 2019: Rak zavodi, nove poslovne mogućnosti za Vodoliju, Škorpija treba da bude hrabrija
Nedeljni horoskop od 21. do 27. oktobra 2019: Rak zavodi, nove poslovne mogućnosti za Vodoliju, Škorpija treba da bude hrabrija

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.

DEVICA

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usmeriti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebna društvena dešavanja. Biće vam dovoljno da ostanete kod kuće sa voljenom osobom ili da odete na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacioni plan. Kada to uradite, trebalo bi razraditi još neke detalje. Radite upravo tako.

ZDRAVLJE&SAVET: Jačajte vaše samopouzdanje.

loading...