JARAC

LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mestima. Poput onih umetničkih ili sličnih. Biće zanimljivo. Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog pola.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili tamo gde i treba. Biće to dobro.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta vam treba, a šta ne treba.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2018

VODOLIJA

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti će ojačati, ali objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je da potražite vesele ljude ili zanemarite brige baveći se onim za što znate da volite.

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu će se zahuktati, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete pod hitno morati da ih probudite. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz finu muziku.

RIBE

LJUBAV: Velik deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati istom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

KARIJERA: Vreme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučeniji rad. Kako ste uviek okrenuti prema drugima, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sedite i predano radite bez puno priče i buke.

ZDRAVLJE&SAVET: Ko ima umetničkih ideja sada treba da se izrazi.

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

loading...