VAGA

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspeju u svojim namerama. Polako.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Svakoga dana nađite nešto što vas raduje.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2018

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji, pa će vas bolja povezanost s partnerom zaista osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavnja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Budi se vaše interesovanje za alternativu.

STRELAC

LJUBAV: Nedostatak interesovanja za ljubav rezultat je toga što se predobro provodite s prijateljima. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate da spojite i povežete. Biće zabavno.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko zasad ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine.

loading...