RAK

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi da donese nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Tokom cele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a krajem nedelje sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je u pitanju.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s drugima.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2018

LAV

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim će trebati da pokažu više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrodite sva iskušenja.

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi ove dane da vam učini napornim. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa od vas. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se svojih dostignuća.

DEVICA

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari definitivno treba privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvagajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na ishranu.

loading...