JARAC (22.12 – 20.1)

Posao

Dobijate informaciju koja je znak kuda treba da ide vaš razvojni put. Svesni ste da je pred vama naporan period na gotovo svim poljima. Puni ste energije i volje, a strpljivost vas čini još jačim. Iako se od vas očekuje da uložite dodatni trud, ako budete istrajni, na kraju ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima.

reklame

Ljubav

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma koje ćete kasnije teško razjasniti.

Zdravlje

Problemi s varenjem.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2020

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao

Novac je u prvom planu jer su izostali rezultati na koje ste računali. Ovo je period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a ovih dana su tako neophodni. Ne pokušavajte da po svaku cenu sprovedete svoje zamisli u delo, pogrešno je vreme za to.

Ljubav

Previše ste uznemireni, pa vam aspekti ovih dana dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba vas, naizgled bezazlenim komentarima dodatno destabilizuje, pa to preti da prelije ionako već napunjenu čašu. Kriza jeste neprijatna, ali je i prolazna.

Zdravlje

Prekontrolišite vid.

Ljubavni horoskop za mart 2020 godin

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao

Previše je mogućnosti da unapredite svoj život, ali nijedna nije dovoljno jaka da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vreme, a u ovom periodu je važno da shvatite koliko je toga već propušteno. Možda je neko prisvojio vaš plan i uveliko ga sproveo u delo. Ukoliko imate neke nedefinisane odnose, vreme je da ih razjasnite.

Ljubav

Neko lično nezadovoljstvo preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već izvesno vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su se stalno završavali nesporazumima. Budite strpljiviji.

Zdravlje

Pojačana nervoza i nesanica.

loading...