VAGA

LJUBAV: Tokom ove nedelje ojačaće povjerenje u vašem privatnom životu. Napokon ćete s drugom stranom moći da razgovarate otvorenije, premda stoji da vagate svaku svoju reč. Poboljšanje će vas ohrabriti i da više izlazite, pa će se samci upustiti u udvaranja.

KARIJERA: Verovatno će vas podržati komunikativni i otvoreni ljudi jer će uvideti vaš trud. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice stresova. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se vežbajući jogu.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. januara 2018

ŠKORPIJA

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti nekako naučno.

KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. To je rezultat vaše spretnosti i talenta da komunicirate sa svakim. I ovih dana to će doći do izražaja, pa će vas mnogi zvati da im se pridružite.

ZDRAVLJE&SAVET: Aktivirajte svoj stari hobi.

STRELAC

LJUBAV: Oni koji su još sami povremeno će dvoumiti da li da izađu ili ostanu kod kuće gde će se osećati zaštićeno i dobro. Ipak, ako krenu među ljude, postoji mogućnost da tamo počnu da se osećaju još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo.

KARIJERA: Isprobavaćete različite opcije poslovanja koje bi mogle doneti zaradu. Neki će čak eksperimentisati. Ova igra doneće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Ipak, važno je da štedite svoju snagu jer će vam nedostajati energije.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradićete na svom stilu.

loading...