RAK

LJUBAV: U emotivnim odnosima ovih će vas dana zanimati erotika. Ako ste u vezi, vaši predlozi verovatno će biti dobro prihvaćeni od druge strane. Ako ste još sami, moraćete da budete malo strpljiviji. Udvarajte se polako i imaćete uspeha.

KARIJERA: Nastavljate da težite visokim ciljevima, a okolnosti, ljudi i događaji podražavaće se vas u tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih poslovnih zaostataka koje niste vi uzrokovali. Kako god bilo, rešićete i njih.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Iskoristite svaki sunčani dan.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. januara 2018

LAV

LJUBAV: Zamišljaćete se u ulozi velikog zavodnika, ali prilika za to biće više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, biće dobro. Zato se doterajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.

KARIJERA: Na radnom mestu biće sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani s ljudskim odnosima, uslovima rada, uslugama koje dobijate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.

ZDRAVLJE&SAVET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primenite.

DEVICA

LJUBAV: Postaćete mirniji i zadovoljniji. Čitaćete misli i osećanja partnera. Zato ćete pričati samo o bitnim temama. Ljubav će vam verovatno biti uzvraćena na lep način. Oni koji su još sami biće zanimljivi drugima i rado pozivani u društvo.

KARIJERA: Nakon što ste možda morali da pognete glavu, prepoznaćete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, a ako se neko s njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne potigne kompromis.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

loading...