JARAC

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: U temama povezanim sa ulaganjima, sponzorima ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti daljnji tok razvoja. Pokušajte da budete što objektivniji i ne žurite.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite da se odmarate.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. januara 2018

VODOLIJA

LJUBAV: Mnoge lepe ljubavne prilike nizaće se u vašem privatnom životu, tako da ponekad nećete znati šta da izaberete. Usresredite se na ono što volite, osvestite svoja očekivanja, pa ćete znati da se ispravno postavite prema svamu i svakom.

KARIJERA: Mogućnost da se kreativno izrazite biće najbolji deo posla ove sedmice. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspećete da postavitieneke stvari, ali na kraju ćete biti dosta umorni.

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se.

RIBE

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim ćete imati prilike da trenirate toleranciju, diplomatiju, strpljenje. Upravo od tih vaših osobina zavisiće i kvalitet vašeg ljubavnog života. Želite li da budete zadovoljni, dopustite drugoj strani da i ona nešto vodi.

KARIJERA: Rado biste promenili svoj sistem procene ljudi. Poraditćete na tome. Ovog puta vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Samo kroz jasnu komuniakciju sklapaćete bolje poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAET: Menjate sebe.

ehoroskop.net/ besnopile.rs

loading...