Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019: Bik nadomak uspeha, Riba neverovatno privlačna, poslovni izazovi pred Lavom

0
2307

JARAC

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem emotivnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će se opet probuditi i izaći će iz kuće.

KARIJERA: Moguće je da će izaći na videlo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati novi vetar u leđa vama, ali i pokrenuće posao u novom smeru. Svi će se prilagođavati. Vi ćete biti osoba od poverenja. Nekima ćete biti primer kako treba da rade.

ZDRAVLJE&SAVET: Istraživaćete sve oko sebe.


VODOLIJA

LJUBAV: Bogatstvo koje sad živite reflektuje se na vaše romantične odnose podjednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpeti iz svoje ljubavi i međusobnog poverenja.

Pročitajte i  Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: Sreća za Blizance i Vage, otvaranje novih puteva za Bikove i Jarčeve, drama za Škorpije i Ribe

KARIJERA: Biće još nekih malih borbi čiji će rezultat zavisiti od vaše sposobnosti saradnje sa drugima.Trebaće malo strpljenja, a to će vas živcirati. Od vas zavisi kako ćete se nositi s postavljenim vam zahtevima. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne može se ništa na silu.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019
Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019

RIBE

LJUBAV: Uverljivost kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Informacije koje ste već neko vreme čekali od njih će stići. To će razbistriti neke stvari u samom operativnom sistemu posla pa ćete početi da radite lakše, jasnije i znaće se šta je čiji zadatak.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki uživaju sa prijateljima.

ehoroskop.net/astrosudbina.com