Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019: Bik nadomak uspeha, Riba neverovatno privlačna, poslovni izazovi pred Lavom

0
2307

VAGA

LJUBAV: Voljena osoba zračiće više nego vi pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Obratite pažnju na kvalitet ishrane.


ŠKORPIJA

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudiće se da što više učvrste svoj odnos sa voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljićete stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali biće dobro.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019: Blizanca pritiskaju sa svih strana, Vaga čezne, Lav preterano uživa u hrani

KARIJERA: Verovatno ćete imati povećan obim poslova, ali kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško da radite. Problem će biti u nedostatku energije pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019
Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019

STRELAC

LJUBAV: Nalazite se u zanimljivoj ljubavnoj fazi u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i sa prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti među ljude.

KARIJERA: Možda još čekate odgovore na neka pitanja. Kako će oni zasad izostati, moraćete da se snađete s onim što znate i imate. Za vas to neće biti neki problem, ali biće onih koje i dalje treba upućivati. Pomozite im svojim znanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.