Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019: Bik nadomak uspeha, Riba neverovatno privlačna, poslovni izazovi pred Lavom

0
2307

RAK

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete, doduše, dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im možda u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike da više pokažete i dokažete svoje radne sposobnosti. Zato ne oklevajte, nego zasucite rukave i radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na vama drag sport.


LAV

LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego dosad u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos sa osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

Pročitajte i  Mali godišnji horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta vas očekuje u narednoj godini

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se u prihvatanju izazova.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019
Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019

DEVICA

LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi u svemu.