Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2019: Odličan period za Vodolije, Ovnove i Ribe

0
2344

VAGA

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete se usaglasiti sa drugom stranom. Uspećete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku da pokažu svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspešni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

ZDRAVLJE&SAVET: Istrajte u novim idejama.


ŠKORPIJA

LJUBAV: Tokom sedmice pojaviće se prilike za kvalitetniji privatni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslediti i prilike za nova poznanstva. Škorpije koje su u vezi će isto biti bolje.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2019: Preokret na poslu za Ovna, Jarac osvaja brzo i lako, Vaga ne treba da žuri

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2019

STRELAC

LJUBAV: Većina će sve više držati do svog skrivenog sveta i mašte. Oni koji su još sami počeće da sanjare na javi i neće se mnogo angažovati u stvarnosti. Strelci koji su u vezi će uživati u društvu voljene osobe, ali i gledajući neki ljubavni film.

KARIJERA: Snaga i uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će ipak biti presigurni u sebe.