VAGA

LJUBAV: Opuštenost i lepa atmosfera zavladaće u vašim romantičnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve da bude onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kojem će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete vrlo ambiciozni.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete se dvoumiti treba li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći nova motivacija i još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete da pokrenete kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Ovih dana imaćete višak energije.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019
Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019

STRELAC

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u emotivnom životu biće naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Mnogi će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek zapravo bila vrlina.

ZDRAVLJE&SAVET: Ni u čemu ne treba preterivati.

loading...