VAGA

LJUBAV: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne s neobaveznom kafom.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte da se opustite uz umetničke sadržaje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša bolja, odnosno lepša polovina, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primer u ova krizna vremena. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet s društvom.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. decembra 2018

STRELAC

LJUBAV: Vaši romantični odnosi od ove sedmice razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve dođe na svoje“ važi samo onda kad imamo dovoljno vremena. Ovog puta trebalo bi da delujete nešto brže, a vi morate da budete što je moguće više realni. Ne gradite kule u vazduhu, nego se držite činjenica.

ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam mere u svemu.

loading...