JARAC

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu će u tišini uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

KARIJERA: Nastaviće se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Takođe je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razlučite šta se sme, a šta ne sme. Svaka delatnost koja je van pravila sada vam nije dobro postavljena.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u konzumacijama.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Vodolije u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. Ostanite profesionalac.

ZDRAVLJE&SAVET: Neujednačenost u konzumacijama.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. decembra 2018

RIBE

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova “običnost” vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama biće zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVET: Stabilni ste u svakom pogledu.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...