Neće im biti lako: Jesen 2018. biće prilično grozna za ova 3 horoskopska znaka

Sledeći znaci Zodijaka treba da vide jesen kao vreme promene, introspekcije i duhovnog zaceljenja. Iako će jesen biti loša sezona za njih, pomoći će im da zimu dočekaju smirenije.

Bik

Od 5. oktobra, Venera, vaša vladajuća planeta, započinje zbunjujuće retrogradno kretanje. Zbog toga što je ova planeta odgovorna za romantiku, ljubav, estetiku i uspeh, možda će vam biti teško da pronađete ove stvari oko sebe. Zbog retrogradnog kretanja kroz Škorpiju, ovo će biti težak period za vaš ljubavni život i druge veze. Ako ste u vezi očekujte konflikt, a ako ste sami, teško ćete naći potencijalnog partnera. Ovi problemi se završavaju 16. novembra. Zimu ćete započeti sa razumevanjem onoga šta vam je važno i imaćete solidnu perspektivu o životu.

Neće im biti lako: Jesen 2018. biće prilično grozna za ova 3 horoskopska znaka

Vodolija

Vaša vladajuća planeta Uran je u retrogradnom pokretu bila u avgustu. Zbog toga je stvorila nestabilnost u vašoj četvrtoj kući, porodici i vrednostima i sada doživljavate promene koje se dešavaju duboko u vama. One utiču na najintimnije delove vašeg života. Obično je Uran odgovoran za spoljne promene, ali će ovaj pokret uticati na vaš unutrašnji svet i postaće stvarno nepredvidiv. To može dovesti do promene atmosfere u kući, porodičnih sukoba i promena u ponašanju. Srećom, retrogradni pokret se završava 6. januara 2019. upravo na vreme da ove promene pruže neverovatne zimske avanture.

reklame

Ribe

Hiron, nebesko telo koja vodi vaše najdublje tajne je u retrogradnom smeru od 5. jula. Od 25. septembra, ovaj pokret se nastavlja kroz znak Ribe. Bolna prošlost i problemi koje treba da rešite će biti jedina stvar o kojoj ćete razmišljati. Bez obzira koliko je teško, Hiron je tu da vas izleči i pomogne vam na svakom koraku. Zapamtite da je isceljenje ponekad mračan problem i zahteva da pregledate čitavo emocionalno opterećenje. Možete uspeti. Ovaj pokret se završava 9. decembra, kada se pretvarate u jaču i slobodniju osobu.

zenskimagazin.rs

loading...