Nebitno je da li si u vezi ili ne: Karta koja te najviše privlači otkriva tvoju ljubavnu budućnost

0
6142

Kula

Kula govori o vašoj sposobnosti za diplomatiju i o konstruktivnosti. Takođe govori o vašem ličnom rastu. Ovo je vrlo moćna karta i generalno je dobar znak.

Ako ste već u vezi, Kula govori da je vaš odnos stabilan i da oboje imate prostora za rast.

Za one koji traže ljubav, ovo je dobar znak koji govori da je ljubav tačno iza ugla. Upravo sada je najbolje vreme da dopustite vašem samopouzdanju da sjaji i susrešćete se sa osobom vaših snova.

As mačeva

As mačeva je karta koja se odnosi na postizanje napretka u vašem životu. Ne obećava trenutne rezultate, ali govori o srećnim završecima za one koji su uporni i posvećeni svom cilju.

Kada se radi o ljubavnom odnosu, As mačeva govori da ste u dobrom položaju i da imate mogućnosti za rast sa svojim partnerom. Moguće je da ste na ivici pokretanja nečeg novog ili učenja nečeg novog o svom partneru.

Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019: Vaga lepo zarađuje, brojni usponi i padovi za Ovna, strasan početak veze za Raka

Budite otvoreni i iskreni o svojim očekivanjima u vezi i ne bojte se da govorite o brigama za budućnost koje vas muče. Sada je najbolje vreme da shvatite jeste li vi i vaš partner na istoj stranici ili želite li možda različite stvari u životu.

atma.hr