Foto: Pexels

Često se ove reči olako izgovaraju, a moguće je pobrkati i požudu s ljubavlju jer su obe vrlo snažne emocije. Donosimo 5 pitanja koja će vam otkriti volite li zaista tu osobu

Mnogi olako izgovaraju “Volim te”, a da zapravo ne promisle jesu li njihova osećanja zaista toliko duboka i ozbiljna. Mnogi brkaju požudu s ljubavlju. Zato, ne želite li nekoga povrediti brzopletim izjavama ljubavi, najpre iskreno odgovorite na ovih pet pitanja:

Vrti li se sve u vašoj vezi oko seksa?

Naravno da je jaka kemija u spavaćoj sobi poželjna u zdravoj ljubavnoj vezi, ali opsesija seksom govori kako se tu više radi o požudi nego o iskrenoj ljubavi. Ako se sve u vezi svodi na seks, nakon nekog vremena dosadićete jedno drugome i početi tragati za novim uzbuđenjima u krevetu. Tako da, dugoročno, ta veza nema budućnost i bolje je ne izjavljivati ljubav.

Imate li tajni pred partnerom?

reklame

U pravoj, iskrenoj ljubavnoj vezi, partneri su iskreni jedan prema drugome, odnosno nemaju potrebu da nešto taje, ne grade zidove među sobom niti se ograničavaju. Ako jedan ili oboje partnera skriva svoje pravo lice od drugoga, tada je ta veza osuđena na propast i nema smisla govoriti “Volim te”.

Vlada li među vama duboko, trajno prijateljstvo?

Ako je tako, tada ste na dobrom putu prema ozbiljnoj ljubavnoj vezi i iskrenim osećanjima ljubavi prema svojem partneru. Odnos koji nije izgrađen na temeljima dubokog prijateljstva među partnerima neće dugo potrajati. Kada se slegnu prve strasti, a leptirići iz stomaka odlete, na videlo će početi da izlaze problemi.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.