Ova 3 znaka očekuje velika sreća u ljubavi u januaru 2018. godine

Žene imaju neverovatnu sposobnost samozavaravanja kad je u pitanju muškarac koji im se sviđa.

Čujemo samo ono što želimo čuti, vidimo samo ono što želimo videti i ignorišemo sve ostalo – čak i kad nam muškarac otvoreno kaže da ne želi vezu i da ga zanima samo seks, mi pronađemo način da se uverimo da to baš i nije tako. Ovo su jasni znakovi da ga zanima samo i isključivo seks:

Izlasci ne dolaze u obzir

Možda ste izašli jednom ili dvaput na samom početku, kad je morao bar malo da se potrudi, a sad se svako vaše viđanje svodi na nalaženje u stanu i seks nakon kojeg nema puno sadržaja. Možeš sebi govoriti da je on prezaposlen, možeš sebi govoriti i da razumeš njegovu potrebu da spava sam, ali činjenica je da je ovo sasvim tipičan primer muškarca koji te želi samo i isključivo za seks.

Praznici i rođendani nisu u paketu

reklame

Tebi bi bilo sasvim prirodno da se vidite za tvoj ili njegov rođendan, Dan zaljubljenih ti nema previše smisla bez njega, a isto misliš za Božić? Tako bi to trebalo biti u normalnoj vezi, ali ako je reč o frajeru koji želi samo seks, jasno je da od toga neće biti ništa. Posebni dani u godini su rezervisani za posebne ljude u našim životima… Činjenica da ne želi da ih provede s tobom govori sasvim dovoljno.

Nema ga kad ti treba

Ne zato što je bezosećajan nego zato što jednostavno nema potrebu da bude uz tebe. Činjenica da ti je potreban je odraz tvojih osećanja – činjenica da on nema potrebu da učestvuje u aktivnostima koje ne podrazumevaju seks je odraz njegovih.

Sve deluje kao transakcija

Kad se čujete, čujete se da bi se dogovorili za seks. Svaki tvoj pokušaj da proširiš komunikaciju nije uspešan, a svako dopisivanje koje neće rezultirati dogovorom za seks kratko i nezainteresovano – zato što s njegove strane i jeste.

index.hr/besnopile.rs 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.