Dnevni horoskop za 11. septembar 2018

Ovo su jasni pokazatelji da si upravo ti jedna od onih koje se previše trude

Svi znamo onu jednu devojku koja se na sve moguće načine trudi da dođe do frajera, a svaki je pokušaj neuspešan jer je jednostavno prenapadna. Takve je žene lako prepoznati – osim kad je reč o nama samima. Ovo su jasni pokazatelji da si upravo ti jedna od onih koje se previše trude:

Stalno objavljuje statuse da je singl

Nema ničeg lošeg u prihvatanju svog singl statusa, ali kad je reč o ženama koje se previše trude, stvari ponekad postaju nepodnošljive. One će svaki status pretvoriti u monolog o tome koliko je dobro ili loše biti solo, koristiće svaku priliku da svima daju do znanja da nemaju dečka, a najave o tome da kao singl cure nemaju planove za vikend krenuće već početkom nedelje.

reklame

Lažu da ih zanimaju stvari o kojima nemaju pojma

Jedno je biti zainteresovan za nešto novo o čemu još ne znaš puno, a nešto sasvim drugo kad glumiš da te nešto zanima samo zato da bi privukla pažnju potencijalnog dečka. Svako od nas zna barem jednu devojku koja odjednom strastveno počinje da prati fudbal jer to smatra interesovanjem koji privlači određene muškarce i svako od nas zna da takve devojke jednostavno nemaju prolaz kod većine muškaraca. Frajera ne privlače žene koje imaju interesovanja identična njegovima – pogotovo ako su izmišljeni.

Provode sate u pripremama za sastanak

Naravno da svi želimo ostaviti dobar utisak na sastanku, ali žene koje se previše trude jednostavno preteruju. Od dramljenja o tome šta će obući, šminke koja mora izgledati dovoljno prirodno a opet dovoljno atraktivno a opet dovoljno nenametljivo, razmišljanja o temama o kojima će pričati, vežbanje reakcija na stvari koje očekuju da će se dogoditi… Ovo ne rade sve žene, ali one koje rade se definitivno previše trude.

Misle da su bolje od drugih

Svaka žena koja ima naviku da govori stvari poput: “Kako ONA ima dečka, a ja nemam?!”, nakon čega provodi neko vreme nabrajajući po čemu je sve bolja od žene koja je u vezi, previše se trudi. Upravo je stav da je neko manje vredan veze razlog zbog čega je takva žena sama.

index.hr

loading...