Dnevni horoskop za 13. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 13. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2017 Petak trinaesti, po mnogima baksuzan dan, a po današnjem horoskopu – konačno miran i zanimljiv dan.

Obeležiće ga jedan lep aspekt Merkura i Saturna, odlična prilika da se smirite, opustite i složite svoje misli.

Dan dobar za “preći preko nekih stvari”, uglavnom onih ne tako lepih, danas možete nekome da oprostite nešto, da pređete preko nekih stvari koje vam se nisu svidele, ali i da planirate budućnost svoju, nečiju…

Danas možete da sumirate događaje iz kraćeg perioda iza nama, da razmislite o lepim stvarima i njihovim posledicama, da sumirate utiske o onim ne tako lepim i da donesete pametne zaključke o svemu. Divan dan, a još i petak, piše današnji dnevni horoskop

reklame

Drugi deo dana prepuštamo vama da odlučite kako ćete provesti, u svakom slučaju šta god da odlučite želimo vam lep provod, i neka to samo bude uvod u jedan prelep vikend!

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 13. oktobar 2017

Ovan

POSAO

Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.

LJUBAV

Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.

ZDRAVLJE

Problemi sa urinarnim putevima.

Bik

POSAO

Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju
bliski saradnici.

LJUBAV

Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Blizanci

POSAO

Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.

LJUBAV

Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

loading...