3 muškarca koja bi mogla da izgledaju kao tvoja srodna duša, ali oni to nisu

Svi znamo za koncept srodne duše, zar ne? Svi želimo da upoznamo našu savršenu „drugu polovinu“. Svi to čekamo.

Ali stvar je u tome da nećete sresti svoju srodnu dušu onda kada vama to odgovara. Svemir je odlučio ko je vaša srodna duša i Svemir odlučuje kada ćete jE upoznati.

Zato možete se truditi koliko god hoćete, možete plakati koliko god možete (svaki put kad vam se srce slomi); ali nećete sresti svoju srodnu dušu onda kada ste vi to zamislili, piše Conscious reminder.

reklame

Takođe, morate shvatiti da ćete sresti svoju srodnu dušu nakon što naučite lekcije koje morate naučiti kako biste vodili bolji život sa svojom srodnom dušom. Dakle, susretaćete se s ljudima i imati veze, ali postoji samo jedna srodna duša.

Ovdje vam donosimo popis od 3 vrste partnera koje biste mogli zameniti sa svojom srodnom dušom:

1. Simpatija

Pa, svi smo imali poprilično simpatija. Od slavnih osoba do prijatelja, svi smo imali puno simpatija u životu. Osećamo onaj nejasan osećaj koji najbolje opisuje kliše – leptirići u želucu. I svaki put kada osetite to, možda ćete misliti da je to ono pravo; to je srodna duša koju ste celo vrijeme čekali, ali istina je da je to samo simpatija i ništa drugo.

Stvar je o tome da se osećate nestabilno i emocionalno napunjeno. S druge strane, srodna duša će vas smiriti i učiniti da se osećate uzemljeno, kao da imate sidro.

Kada sretnete srodnu dušu ne osećate navalu hormona, imate osećaj kao da vas kupa sveži povetarac koji će vas smiriti. Dakle, nemojte pomešati srodnu dušu sa simpatijom. Nemojte.

5 efikasnih načina da muškarac poludi od ljubomore

2. Privlači vas neko ko je sušta suprotnost vama

Postoji još jedan kliše, a to je kliše o osobama koje su naša suprotnost. Da, suprotnosti se privlače, ali kada upoznate osobu koja je vaša sušta suprotnost, to ne znači da je ta osoba i vaša srodna duša.

Privlače nas ljudi koji su različiti od nas jer nas to intrigira, želimo otkriti šta je to u njima, ali nije slučaj da ćete se zaljubiti i živeti srećno do kraja života.
Vaša srodna duša ne može biti toliko drugačija od vas. Stoga prestanite misliti da su one osobe koje su toliko različite od vas zapravo vaše srodne duše.

loading...