NE BUDI SUROVA ŽENA: Ovih 5 odvratnih navika ubiće muškost svakom muškarcu!

0
2527
Dnevni horoskop za 6. avgust 2017
loading...

Nije dobro da žene gube ženstvenost i da se ponašaju kao muškarci

Vlada mišljenje da većina žena sanja o tome da formira jaku i zdravu vezu sa lepim i muževnim muškarcem. Veliki broj, ipak, ne shvata da biti u vezi sa samostalnim i “pravim” muškarcem nije lako, iz razloga što zahteva stalan razvoj odnosa i obostrano poštovanje.

Muškost je glavna odlika prirode pripadnika jačeg pola. Muškarci sa tom osobinom navikli su da se nadmeću, bore, a žene su pokušavale da “pretvore lava u poslušnu i bezopasnu cica-macu”.

Gledajući iz ugla žena, muškarac bi trebalo da kaže “doviđenja” prijateljima, hobijima i da posveti sve vreme njoj i porodici.

Otrovne veze: Horoskop otkriva najgore moguće ljubavne kombinacije!

Kako navodi portal “Womanitely”, lepši pol i dalje veruje da će im takav pristup pomoći u pravljenju srećnog jedinstva unutar porodice, kao i da će na taj način izbeći svađe, što, naravno, često nije slučaj.

Pročitajte i  Za sve singl devojke preko 30: 6 najboljih saveta kako da pronađeš sreću i ljubav u životu

Prenosimo vam pet stvari koje rade odvratne žene, a koje uništavaju muškost kod muškaraca.

3 greške

1. Preuzimaju potpunu kontrolu nad njegovim životom

Žene su veoma aktivna i radoznala stvorenja. Uglavnom žele da urade sve kako bi bile uspešne čime god se bavile. Kada se udaju, pomeraju svoj fokus prema životu muškarca. Rade duboku analizu njegovog načina života i pokušavaju da kontrolišu svaki korak partnera.

U praksi, muškarac ne može da bude srećan u braku bez malo personalnog prostora i poverenja. Neki tvrde da je muškarcima dovoljno dva do tri sata dnevno da osete “privremenu slobodu” i u tom periodu srede misli. Pripadnici muškog pola često budu ljuti ukoliko se žene “petljaju” u njihova posla.

Teško je rešiti se loših navika, ali ovaj portal navodi da, ukoliko žena voli svog muškarca i želi da bude simbol muškosti, trebalo bi da popusti, jer nije tiranin. Trebalo bi da imate na umu krilaticu “Gledaj svoja posla”, a na taj način unapredićete kvalitet porodičnog života.

Pročitajte i  Kad ti opet bude zvocala što ideš u grad sa ortacima: Nauka potvrdila, izlasci sa drugarima jačaju imunitet

2. Pokušavaju da budu jake i moćne kao muškarci

Uprkos tome što su žene i muškarci jednaki, lepši pol u moderno doba pokušava da dominira u mnogim sferama života. Odbija da sledi pravila “stare škole” i principe starih generacija, jer biti povučena, stidljiva, ženstvena i nežna žena više nije toliko prestižno.

Novi prioriteti većine žena su novac, prestiž, dominacija i moć, a neki tvrde da zbog toga deluje kao da se ceo svet okrenuo naopačke.

“Nedavno je moja prijateljica kupila isti model BMW-a kao što ima njen muž. Kada sam je pitala zašto je odlučila da kupi toliko veliki i snažan automobil, rekla mi je da voli snagu i brzinu. Nije se složila sa mnom da su veliki automobili igračke za muškarce”, piše autor teksta…