Naučnici tvrde: ZALJUBLJENOST JE PRIVREMENO LUDILO, a večna ljubav ne postoji! Evo koliki joj je rok trajanja

0
9668

Traje li ljubav samo tri godine?

Iako se čini da naučnici samo žele da nam pokvare romantiku, čak i među umetnicima ima onih koji ne veruju u ljubav. Barem ne u onu koja traje. Francuski pisac Frederik Begbede stigao je na prva mesta najprodavanijih autora knjigom Ljubav traje tri godine. Glavna misao je: ljubav ima rok trajanja, i šta god mi radili ili se trudili nećemo prevariti vreme. „Ljubav je unapred izgubljena bitka. Na početku sve je divno, čak i vi. Ne možete da dođete sebi od čuda koliko ste zaljubljeni. Svaki dan donosi laki teret čudesa. Niko na svetu nikad nije doživeo toliko užitaka. Sreća postoji i sasvim je jednostavna: jedno lice. Svemir se smeši. Pišete knjige o tome.

Ljubav po krvnim grupama i najbolja slaganja

Ženite se što je brže moguće – šta ima da razmišljate kad ste srećni? Razmišljanje rastužuje: prevagnuti mora život. Druge godine stvari počnu da se menjaju… Strast traje otprilike 317,5 dana, a u Parizu se dva od tri bračna para razvedu u prve tri godine braka. U demografskim godišnjacima Ujedinjenih nacija specijalisti za popisivanje od 1947. postavljaju pitanja o razvodu stanovnicima 62 zemlje. Do većine razvoda dolazi tokom četvrte godine braka (što znači da su parnice bile pokrenute krajem treće).”

Pročitajte i  Nauka potvrdila, pomoću ovih 5 trikova svaka žena može postati privlačnija i srećnija

Ne odustajte od ljubavi

Ovo ne zvuči dobro! Dosta čitanja i pisanja – mi smo romantične duše i želimo da verujemo kako ljubav može da potraje još dugo, dugo i posle te famozne treće godine veze. Na kraju krajeva, ako očekujete da će se vaša ljubav istopiti posle samo nekoliko godina, uverićete sami sebe da je to neminovno i na kraju će se upravo to i dogoditi. Ali, ako verujete u večnu ljubav, nemojte odustajati od snova! Borite se i dokažite da, iako zaljubljenost, doduše, prolazi, prava ljubav može da potraje i mnogo duže od te tri ili četiri kratke godine.

stil-magazin.com


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.