Kako smiriti ljubomornog dečka: Ne dozvoljavaj da ti krv pije ljubomorom

0
261
ljubomornog dečka
ljubomornog dečka
loading...

Imaš ljubomornog dečka? Evo kako ćeš ga smiriti.

 

Ljubomora je slatka pojava, pogotovo kada dolazi od strane muškarca, ali ponekad zna biti jako naporna. Ako je tvoj dečko u poslednje vreme ljubomoran na nekoga, pokušaj s ovim:

ljubomornog dečka
ljubomornog dečka

Razmisli da li je u pravu

Jesi li u poslednje vreme flertovala sa nekim s posla? Počela se oblačiti malo izazovnije nego inače? Je li tvoj muški prijatelj malo previše zastupljen u tvom slobodnom vremenu? Ako tvoj dečko ima stvarni povod za ljubomoru, moraš sebi to priznati, inače ćeš ga optužiti da je ljubomoran bez razloga, a to nikome neće pomoći.

ljubomornog dečka
ljubomornog dečka

Reši problem

Umesto da se vrtiš oko pitanja zbog čega je ljubomoran, koncentriši se na rešavanje problema. Pitaj ga šta možeš učiniti da bi se osećao sigurnim, i pokaži mu da ti je stvarno stalo da se prestane osećati kao da ima razloga za brigu.

Nemoj sve ispričati drugaricama

Tvoj je dečko već dovoljno nesiguran, a ako posumnja da ćeš sve ispričati svojim drugaricama, samo ćeš pogoršati stvari. Drži svoju vezu privatnom, nemoj mu dati povoda da se oseća još gore.

Pročitajte i  VELIKA ISTINA: Muškarci obožavaju žene koje OVAKO FLERTUJU! Padaju kao pokošeni na ovakve dame!

Posveti mu se

Vrlo je verovatno samo stvar u malo pažnje. Ako mu pokažeš da ti je još uvek najvažniji i da ti je stalo, i ljubomora će nestati. Više neće biti nesiguran, pa će lakše podnositi situacije u kojima bi inače bio ljubomoran.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.