govor tela lažova

Bukvalno čitanje misli nije moguće i spada u domen naučne fantastike. Međutim, mi vas možemo uputiti kako da naučite imresivno da nagađate, na temelju trikova psiho analize.

 

Sledeći koraci su samo smernice koje možete iskoristiti i preko kojih bi trebalo da istražujete i usavršavate svoje znanje o ljudskom ponašanju.

1. korak

reklame

Iskoristite govor tela kako bi naveli osobu pored vas da se oseća prijatno. Smešite se, nagnite glavu na jednu stranu kada ih slušate, držite ruke razdvojene i nagnite se torzom i nogama prema njima.

2.korak

Odmerite koliko su opušteni čitajući njihove dlanove. Da li su im ruke lagano zgrčene? Kada prodrmate njihove ruke da li su hladne ili tople i znojave. Sve to pokazuje uznemirenost.

Naučite da čitate misli

3. korak

Proučite njihovo lice, posebno gornji deo. Lažan osmeh ne doseže do očiju, tako da ako područije oko očiju ostaje glatko i nenaborano. Osoba i pored osmeha može da se oseća nervozno, čak i biti skeptična. Naravno previše botoksa čini ovu analizu nemogućom.

4. korak

Napravite zamku koja će vam pomoći da dođete do informacija. Postavite neko opšte pitanje: Vi ste zabrinuti zbog nečega, niste li? Nešto vam je na umu u zadnje vreme?

5. korak

Slušajte pažljivo njihove odgovore tako da možete uskladiti vašu taktiku. Ako postanu nervozni i emotivni znate da ste im pogodili živac i nastavite tim putem, ako ne onda pređite na drugu temu.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.