NAMIRIŠI SE OVIM DA MUŠKARCI ODLEPE: Trčaće na tebe ko pčele na cveće, a potpuno je prirodno!

Svako od nas ima različite preferencije kada su mirisi i parfemi u pitanju, ali jedno nam je zajedničko – svi mi želimo fino i neodoljivo mirisati.

Stoga vam donosimo sedam mirisa koji nas čine privlačnijima.

1. Ruža

Neki smatraju kako je miris ruže već pomalo zastareo, ali ovaj cvetni miris Francuskinje naprosto obožavaju. Parfem koji sadrži miris ruže zapravo je večni klasik s kojim ćete se uvek moći istaknuti.

2. Pačuli

reklame

Pačuli se smatra “toplim” sastojkom u parfemima. Miris mu je drvenasto-zemljan, no nije presnažan. Odlično se slaže s drugim mirisima te ga se zato vrlo često i može naći kao sastojak u mnogim parfemima.

3. Bergamot

Ovaj elegantni miris isto se vrlo često može naći kao sastojak u ženskim parfemima. Bergamot je sladak i svež, citrusan s visokom cvetnom nijansom.

4. Vanila

Kada su mirisi u pitanju još jedan večni klasik svakako je vanila. Neodoljiv miris umirujućeg delovanja primarni je sastojak u mnogim parfemima.

5. Vetiver

Vetiver je poznat kao muževan miris, ali žene ga obožavaju. Vrlo je lagan i ugodan, prožet drvenastim i začinskim nijansama i istovremenom toplinom i svežinom.

6. Cedar

Još jedan popularni “topli” sastojak u parfemima je cedar. Prepoznatljiv drvenasti i egzotični miris čini ga vrlo upečatljivim i osobu atraktivnijom.

7. Sandalovina

Ovaj miris definitivno nije za svačiji ukus, ali on može biti itekako opojan. Upravo jer je sandalovina vrlo slatkog i drvenastog mirisa.

zadovoljna.hr

loading...