Evo zašto muškarci obožavaju ženske grudi: Šta je zajedničko maketama vozova i ženskim grudima? Pa, i jedno i drugo je namenjeno deci, ali na kraju se uvek očevi igraju sa njima! Veoma istinita šala, ali zašto je ječi pol toliko opsednut ženskim grudima? Možda će vas neki odgovori iznenadit

 

MUŠKARCE UZBUĐUJE ONO ŠTO VIDE

Dok žene može da uzbuditi i odlomak iz nekog romantičnog romana, muškarce stimuliše ono što vide. A grudi su nešto što ih posebno “pali” i opsesivno privlači njihovu pažnju. Takođe, grudi su ključ da se žena uzbudi,a svaki dobar ljubavnik to zna.

GRUDI SU SVUDA OKO NJIH

reklame

Ako prošetate gradom, ili izađete u klubove sve vam je odmah jasno. Žene nose odeću sa dubokim dekolteima, ne nose grudnjake i ističu svoj seksipil naglašavajući grudi. Ako prelistate novine, pogledate reklame i modnu industriju videćete da su grudi postale marketinško sredstvo. Pa kako onada da muškarci ne budu opsednuti?

NAJSLAĐE JE ZABRANJENO VOĆE

Erotična privlačnost grudi bazira se na tome što bi one trebalo da budu sakrivene od pogleda. Najveći izazov leži u onome što ne možemo da imamo i zato su grudi najslađe zabranjeno voće.

ULIVAJU IM SIGURNOST

Grudi su mekane, tople i prijatne. Utočište od stvarnog sveta u kom vladaju razočarenja. Zbog povezanosti sa dojenjem, muškarce grudi podsećaju na divne dane detinjstva kad ih je mama štitila.

GRUDI SU SIMBOL PLODNOSTI

Bez obzira na veličinu, one definišu ženstvenost i simbolizuju zrelost i plodnost žene. Prema Čarlsu Darvinu i njegovoj teoriji evolucije, podsvesno biramo partnere koji izgledaju zdravo i koji su sposobni za reprodukciju. Jedno istraživanje je pokazalo da muškarce privlače grudi, pogotovo one veće, jer ih to navodi na misao da je žena sposobna za produženje vrste. Iako reprodukcija više nije prioritet, prirodni instinkt i dalje upravlja muškarcima.

lekarinfo.com

loading...