Način na koji te drži za ruku može pokazati koliko te želi
Način na koji te drži za ruku može pokazati koliko te želi

Način na koji te drži za ruku: Ukočenost tokom razgovora s drugima odaje muškarca kojem je seks najvažnija mehanika, dok predvidiv poljubac pokazuje neoriginalnost.

 

“Većina žena će se složiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u sam krevet njegov poljubac”, navodi seks ekspert Trejsi Koks za “Dejli Mejl”

reklame

Muškarac koji se ljubi “prenežno”, proizvodi puno pljuvačke, a njegov se stil može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan pa verovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu. Brzinski poljupci i stil “centrifuge” u kome se stalno odvija jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji menja različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

Način na koji te drži za ruku može pokazati koliko te želi
Način na koji te drži za ruku može pokazati koliko te želi

“Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja”, kaže Koks dodajući da je poljubac ultimativni znak provere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja do seksa ni ne treba da dođe.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavnih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas guši. Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke, te je brzo ispuštaju nisu taktični i u seksu im je bitna “mehanika” više od osećanja.

Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže Koks.

Način na koji jede

Najbolji su ljubavnici hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom ishranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko “trpanje” hrane u usta nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.