žene sigurno padaju

Pitate se na šta žene sigurno padaju. Pročitajte naše savete koji će vam dati odgovor na večito pitanje: Na šta žene sigurno padaju…

Ne morate da izgledate kao holivudski glumac da bi uspešno zaveli pravu ženu. Svaka žena je kao knjiga, svaka ima svoju priču i želje o savršenom muškarcu, međutim, ipak postoje neka pravila i kriterijumi koje žene uglavnom vole kod muškaraca. Pročitajte pravila privlačnosti muškaraca koji su magnet za žene. Izdvajamo poteze, karaktere i savete kojima ćete sigurno skočiti u očima žene koja vam se sviđa.

Samopouzdanje

Mnogim ženama ovo je prva stavka na listi prioriteta. Nekako se ova osobina prirodno veže za muškarce, jer je od davnina važilo da upravo oni treba da pruže oslonac i sigurnost. Žene vole muškarce koji se sigurno osećaju u svojoj koži, ne sumnjaju u svoje sposobnosti i kvalitete i to odlučno pokazuju.

reklame

žene sigurno padaju

Snažan i muževan muškarac

Kriterijumi koje ne treba da spuštate zbog ljubavi. Oni su snažni alfa mužjaci, s avelikom količinom testosterona, frajeri koji već decenijama privlače pažnju žena gde god se pojave. Muževnost je ono što uzbuđuje žene i takvi muškarci će uvek biti zanimljivi pripadnicama nežnijeg pola, bez obzira na sve.

NE VOLI TE, ALI TI ŠALJE PORUKE: 7 razloga zašto ti piše, iako ga ne zanimaš (poslednji je najgori!)

Osmeh

Žene padaju na osmeh, ne neko preterano cerekanje. Sitan i crvkutav osmeh neće sigurno privući ni jednu ženu. Sa druge strane osmeh iz koga izbija neki bas sigurno će biti primećen, ali ne i neprijatan ako niije previše razmetljiv i bučan.

Recite joj da dobro izgleda, ali na neočekivan način

Svi znaju da žene vole komplimente u vezi njihovog izgleda. Da biste zvučali iskrenije i orginalnije, izaberite jednu stvar koja vam se sviđa na njoj i joj odmah recite i zašto.

Umesto da joj kažete uopšteno Lepo izgledaš, recite nešto kao: Sviđaju mi se tvoje minđuše, ističu boju tvojih očiju ili Super su ti te čizme, noge ti izgledaju neverovatno.

Žene se iznenade kada vide da obraćate tu vrstu pažnje i uvek je cene.

žene sigurno padaju

Maniri

Žene vole izgleda i sve ugroženiju vrstu, muškarce sa lepim manirima. Pa još i ako imaju opštu kulturu na malo višem nivou, ukoliko znaju i štošta iz drugih kultura…

A pažnje nikada dosta. One zista vole kada muškarac pokazuje da razmišlja o njoj, kada joj otvara vrata, povlači stolicu, pridržava kaput… Svakoj ženi, takođe, prija kada njen partner primećuje detalje poput nove haljine ili frizure. A najviše ih impresioniraju muškarci koji ne zaboravljaju važne datume i neretko im tim povodom priređuju iznenađenja.

Odvratna ženska ponašanja na koja se muškarci lože do bola!

Muškarac koji ima ono nešto

Taj poseban X faktor može da bude bilo šta. Ponekad to je seksi pogled, lep glas ili privlačan osmeh, maniri i talenat, harizma koju nosi u sebi, a najčešće proizlazi iz kompletnog utiska koji muškarac ostavlja na ženu.

Oči

Cvne ili plave, zelene ili braon. O ukusima ne vredi raspravljati. Pa kad su još trepavice i obrve na mestu ali i kad osete da ih gledate s pažnjom, imate šanse.

Budite spontani

Probajte da budete spontani, da ponekad preuzmete kontrolu i pokažete da znate da uživate u životu. Iznenada je odvedite na neko lepo mesto za koje mislite da bi joj se dopalo, na pr. na kuglanje ili se odvezite pored reke, samo da budete zajedno.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.