MUZIKA ZA PREVARENE ZENE

On te prevario. Nije bitno kako si saznala i ko je ta mala uz čiju pomoć je pljunuo na sve što ste imali. Em ne veruješ, em te boli toliko da misliš da ćeš da crkneš. Eeeej, zamenio te nekom drugom, TEBE! Ne zna se šta je gore, da l’ ako mu je to bila samo usputna razonoda ili je slepac rešio da ostane kraj nje.

Čini ti se da bi jedina prava odmazda bila da mu otkineš glavu i kastriraš ga. Batali osvetu ako možeš i ponavljaj sebi da ćeš se jednog dana svemu tome slatko smejati. Sad je gadno. Kako da lakše prebrodiš čitav spektar negativnih emocija koje se smenjuju od stopostotnog besa preko osećaja izneverenosti, nemoći i tuge do toga da shvatiš da te više nije briga za tamo nekog preljubnika? Naravno,odvrni muziku!

 

Tukla bih ga dok se ne obeznani

reklame

Pravi biser među ”Preverio si me, stoko jedna” lirikom je ”You Oughta Know” Alanis Moriset. Sve je tu- i večito pitanje Zar ti nisam bila dovoljno dobra, i prisećanje na blow job u pozorištu i obećanje da će ga proganjati u mislima svaki put kad on zažmuri, jer joj je od života napravio totalnu sprdnju.

 

 

Zar je stvarno bolja od mene?

Kad te popusti bes,okrećeš se mazohizmu gde se iznova pitaš da li te možda ne bi ni prevario da si se drugačije ponašala i je l’ ta druga gospođica/gospođa stvarno lepša, pametnija i duhovitija od tebe. Kap u prepunoj čaši biće ako na novopečeni ljubavni par naletiš slučajno u gradu. U to ime živeli uz Negativ i ”Ti me ne voliš”.

 

 

More, vratiće se on kad-tad

Uveravaš se da će slepac jednog dana konačno progledati i da će doći da te moli za oproštaj. Hm, da li preći
preko njegovog nedela ili mu zabiberiti čorbu? Dok razmiatraš sve moguće solucije, poslušaj Ališu Kiz i ”Karmu” da vidiš šta crna sestra ima da ti kaže.

 

 

Pokazaću ja, šmrc, njemu

Situacija u kojoj si se našla je pravi emocionalni roller caoster pa nije čudno kad te ophrva tuga i ne znaš šta bi sa sobom, ali se ipak zaričeš da ćeš iz tog pakla koji ti je priredio izaći kao jedina pobednica, a pop kraljica Madona može dodatno da motiviše sa svojom ”You’ ll See”.

 

 

Bolje mi je bez dripca

Kako vreme prolazi, polazi ti za rukom da polepiš svoje srce, mada je povređena sujeta još uvek klimava. Dok se zaričeš da te više nijedan tip neće napraviti budalom, vičeš na sav glas Viktorijin evergrin ”Nisam ovčica ni devojčica, sama mogu sve al’ sa tobom NE!”.

 

 

Došla cica na kolica

On je, eto, tako razmišljao i shvatio da je pogrešio (vrlo verovatno da ga je tvoja zamena oduvala). Stvarno ne zna šta mu je bilo, nikad neće oprostiti sebi što ti je to uradio i želi da sve bude kao pre. Sa hrišćanskim mirom u glasu mu saopšti ” ‘Ajde, dečko, sevaj!” uz prikladnu muzičku numeru, a može li bolje od obrade Zaninog klasika u tu svrhu ?

 

Maja Čanović

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.