16 stvari koje bi trebalo da znate o muškarcima

Stiže nam odgovor na „večito“ pitanje da li muškarci preferiraju velika poprsja ili nešto manje grudi.

Ono šta utiče na ukus muškarca kada su ženske grudi u pitanju je to koliko novca zarađuju!

Psiholozi Viren Svami i Martin Tove, izveli su dva eksperimenta kako bi videli na koje način ekonomski status muškarca utiče na njegovo preferiranje žena sa manjim ili većim grudima.

reklame

Prvi eksperiment je uključio 266 belih muškaraca sa različitim primanjima i iz svih društvenih klasa – niža, srednja i visoka.

Svakom učesniku su pokazane animirane ženske figure sa različitim veličinama poprsja. Oni su ih onda ocenjivali od jedan do pet na osnovu stepena privlačnosti određenom tipu.

oblik-i-veličina-grudi

Ispostavilo se da muškarci sa niskim socio-ekonomskim statusom smatraju da su velike grudi privlačnije od onih sa visokim primanjima.

U drugom eksperimentu su hteli da utvrde da li glad utiče na preferiranje velikih ili malih grudi, s obzirom na to da su grudi asocijacija na porođaj i odgajanje deteta.

Iskoristili su grupu gladnih i sitih muškaraca, kojima su opet pokazivali animacije različitih veličina ženskih grudi.

Muškarci koji su gledali ove animacije sa praznim stomacima su bili oduševljeniji bujna ženska poprsja, za razliku od onih koji su došli siti i smatrali da su privlačnije manje grudi.

Dakle, iz ovih eksperimenata možemo zaljučiti sledeće: velike ženske grudi preferiraju gladni muškarci sa niskim primanjima, dok mala poprsja favorizuju siti muškarci sa visokim primanjima…

mondo.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.