PRVO UMOČI PRST, PA TEK ONDA UĐI: Kako da startuješ ribu bez straha od odbijanja

Devojke su “udavljene” toliko “kreativnim” (kada kažem “kreativnim” mislim na onaj moment kreativnosti gde glupost toliko kulminira, da se u rečniku srpskog jezika ne može naći termin koji bi podrobno opisao navedeno) pričama da se, nažalost, muški rod u tom momentu globalizuje kao onaj od koga treba dići ruke i ne rendati jabuku na najsitnije kako se ne biste udavili.

DEČKO, 'AJDE PALI: Stvarno si seljačina ako na ovim mestima muvaš ribe!

U ovoj anketi muškarci otkrivaju koji je to poslednji vapaj kojim se služe kako bi dobili ono što žele, a lepše polovine dele sa nama svoja iskustva čega su se sve naslušale. Pogledajte intimi u lice!

reklame

“Imam osećaj da smo se ranije već negde sreli”, “Najlepša si večeras”, “Znaš, ja sam oduvek bio slab na plavuše…” (Sonja, 24)

“Znaš, ja sam šećeraš… a ti si mnogo slatka, moram da te poljubim, nije mi dobro.” (Katarina, 25)

“Ćao, ja sam Neca iz ‘Srećnih ljudi’.” (Saša, 29)

 

“Tip prilazi, hvata me za ruke i počinje da igra, ja igram sa njim, kad on posle desetak minuta: “Što si tako smorena?” Ja kažem da nisam, on nastavi da insistira: “Jesi, smorena si. Da li ti ja dosađujem?” Pošto je nastavio da insistira na tome, rekla sam da nisam bila, ali sada jesam! Međutim, tip se zalepio i nije me puštao celo veče, a u isto vreme se izvinjavao što mi dosađuje i onda opet govorio kako sam smorena. Nedelju dana kasnije, na istom mestu na sličan način mi je prišao još jedan tip, samo još gore – ovaj je prišao i odmah rekao: “Što si tako nadrkana?” (U trenutku kad sam samo normalno stajala i pila piće.) “Molim?!?”, “Sva si smorena. Što si takva? Ali, sviđaš mi se.” (Sofija 27)

“Ćao, je l’ imaš dečka?” (Marina, 24)

“Ti si neverovatna, a sve ove ostale devojke su verovatne.” (Jovana, 18)

“Realno, i više ne znaš ni kome da priđeš, ti misliš ima oko dvadeset-dvadesetjednu godinu, kad ona petnaest, tako da evo ti žvaka: “Devojke lične karte na uvid”. (Bojan, 23)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.