Muškarci po godišnjim dobima: Za zimu je najbolji pouzdan tip pun razumevanja, a za proleće spreman na avanture. A šta je sa letom?
Muškarci po godišnjim dobima: Za zimu je najbolji pouzdan tip pun razumevanja, a za proleće spreman na avanture. A šta je sa letom?

Svako godišnje doba donosi neke svoje posebnosti – pa tako i muškarce. Kakvo je godišnje doba, takvo je i naše raspoloženje – što znatno utiče na tip muškarca koji biramo

Napisane su knjige i knjige o tome kako biramo muškarce, zašto padamo na loše momke, kakvi su muškarci dobar materijal za brak, Hm, utiče li zaista i godišnje doba na to kakvog ćemo muškarca odabrati? Premda nema nekih naročitih naučnih dokaza, upotrebimo logiku. Na primer, kad je leto, sunce, topli i duži dani, imamo nekako više energije i češće izlazimo – i veća je verovatnoća da upoznamo nekoga – zar ne?

Stoga smo odlučile da se pozabavimo sa „sezonskim momcima“…

Leto

reklame

Muškarac za leto je klasik među sezonskim muškarcima. Srešćemo ga na žurci na plaži ili u kafiću, odnosno nekom klubu. On isijava životno veselje i s njim raste i naša energija. Više nam ne treba da spavamo, potreban nam je ludi provod koji će se kasnije pretvoriti u lude uspomene. S tim muškarcem možemo uživati u svemu – verovatno zato jer znamo da će gotovo sigurno ostati „muškarac za jedno leto“.

Jesen

Leto je prošlo, lišće počinje da opada, a dani su sve kraći. Ako neko nije u ljubavnoj krizi, taj nije normalan. Kako bismo se otrgnule od mračnih misli, želimo da zgrabimo muškarca koji će proniknuti u dubinu naše duše. S njim možemo satima da razgovaramo o smislu života, o istini i ljubavi generalno – i sa njim i bocom vina se uvući u krevet…

Zima

S dolaskom zime, menjaju se i naše potrebe, pa tako i ono što očekujemo od muškarca. Nije realno da ćemo svako godišnje doba menjati partnera, ali nam tih hladnih dana odgovara drukčiji tip muškarca. U krajnjoj liniji, ne želimo da utonemo u bedak. Zima nas zove i radujemo se romantičnim pahuljama snega. Međutim, oprez – čak ni u najtoplijoj odeći nećemo dugo da izdržimo u zimskim danima. Zbog toga nam treba muškarac koji nas razume. Dakle, zna da nam treba topli zagrljaj na kauču, čavrljanje uz vatricu ili maženje satima u krevetu. Zapravo – neko ko će ostati uz nas.

Proleće

Ili barem do proleća. Onda se u nama budi želja za avanturama. Budi se priroda, a i mi izlazimo iz zimskog sna. Želimo da izlazimo, otkrivamo, da budemo slobodne, da zgrabimo vazduh, sve, sve ,sve… Muškarac – koji želi da bude savršen – mora sve to da radi s nama da bi okrenuo naš svet naglavačke.

miss7.24sata.hr

loading...