Muškarci mrze kad ovo radite
Muškarci mrze kad ovo radite

Muškarci mrze kad ovo radite: Zaboravite na sve što ste čule o tome kako trebate da izgledate ili kako da se ponašate da biste se svidile muškarcu. Budite svoje i daleko ćete dogurati.

 

Verovatno vam je stalo do muškarca sa kojim izlazite, ali da li zbog njega morate da se ponašate baš tako? Zaboravljate ko ste, ustručavate se, pričate stvari koje u snu ne biste ponovile, a sve zbog njegove ljubavi. Ali imamo novost za vas: Njemu se to uopšte ne dopada!

reklame

Donosimo vam sedam stvari koje svaka žena nesvesno radi, a koje muškarci ne podnose:

Previše šminke

Puder u slojevima, desetak boja senki za oči, pet slojeva maskare, ruž pa puder preko prvog sloja pa opet ruž i sjaj za usne… Muškarci se užasavaju kada vide devojku koja ima “tonu” šminke na licu!

Provokativna garderoba

Haljina koja otkriva dekolte, leđa i noge? Vonder-bra koji vam je podigao grudi do brade? Cipele sa potpeticama od 12 centimetara? Da, imponovaće mu da vidi takvu devojku u gradu, ali samo pod uslovom da to nije njegova devojka. Sistem “sve na izvol’te” mami na greh svakog muškarca koji vas vidi i u svakom od njih izaziva konstataciju: “Ova je laka.”

Jedete kao vrabac

Izašli ste sa muškarcem na večeru, i dok on naručuje bogato predjelo i biftek, vi tražite od konobara da vam donese tost i dve masline sa dresingom sa strane? Da ste se tako hranili od malih nogu, danas ne biste bile žive. Dakle, ne ustručavajte se, jedite normalno, inače će muškarac pomisliti da sa vama nešto nije u redu.

Nemate svoj stav

Šta god da on izgovori, vi klimate glavom? Kad vas pita za mišljenje o nečemu, samo se smeškate? Muškarci vole devojke sa stavom, makar on bio dijametralno suprotan od njihovog. Bitno je samo da imate dobre argumente.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.