Muškarac ovo želi od prave devojke
Muškarac ovo želi od prave devojke

Muškarac ovo želi od prave devojke: Uprkos ubeđenju da muškarci treže supermodele, i da je to presudan faktor da vam uopšte neki muškarac priđe, varate se.

Muškarac ovo želi od prave devojke: Muškarci traže nekoga ko će im odgovarati, realnu devojku, osetljivu na njihove potrebe.

Evo i šta to svaki muškarac želi da pronađe u ženi svog života:

1. Samopouzdanje

reklame

Muškarac ovo želi od prave devojke: Ništa nije privlačnije od žene koja je zadovoljna u svojoj koži. Ako stalno postavljate pitanja tipa: “Jesam li premršava ili pak debela”, odmah prestanite. Ako vam uvek treba njegova potvrda da ste lepi, možda će i sam početi da se pita.

2. Inteligencija

Muškarci traže osobu s kojom će intelektualno moći da se povežu i koja će s njima ravnopravno moći da učestvuje u razgovorima. Zato budite pametne! Njima je to jako privlačno!

Zavedite muškarca da se puši: 4 jednostavna trika da on kleči pred vama kao pred boginjom

Muškarac ovo želi od prave devojke
Muškarac ovo želi od prave devojke

3. Neopterećene materijalnim

Da, on želi da bude vaš princ na belom konju i da, želi da vas tretira kao princezu, ali to vam ne daje za pravo da se tako i ponašate. Dopustite da vas iznenadi skupom večerom ili nekim poklonom, ali nemojte to od njega i da zahtevate. Biće mu lakše što ne mora celu platu da potroši kako bi vam dokazao da vas voli, ali to će ga sigurno inspirirati da uštedi za posebne prilike.

Muškarac ovo želi od prave devojke
Muškarac ovo želi od prave devojke

4. Spontanost

Muškarac ovo želi od prave devojke: Jedna od stvari koja početke veza čini posebnima je spontanost. Počnete li da se držite rutinskih izlazaka petkom, izgubićete početni sjaj. Muškarci vole žene koje stvari rade spontano.

NE VOLI TE, ALI TI ŠALJE PORUKE: 7 razloga zašto ti piše, iako ga ne zanimaš (poslednji je najgori!)

5. Opuštenost

Jedna od najboljih stvari koju možete učiniti za vezu je da se opustite. Kad nakon dugog radnog dana u sudoperi zateknete prljavo posuđe, oduprite se potrebi da sve odmah sklonite i prigovorite mu što to već nije uradio. Ostavite to za kasnije. Niko ne voli prigovaranje i ženu koja ne može da uživa u sitnicama. To ne znači da treba baš toliko da se opustite i cele dane s njim izležavate, ali veza je čvršća kad ste u stanju da se opustite jedno uz drugo.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.