MOŽE DA TE VOLI KO BOGA ALI O OVOME NEĆE NI DA ZUCNE: 10 stvari o kojima muškarac ne priča u vezi pa makar crk’o zbog toga

0
2788
Dnevni horoskop za 16. januar 2018
Dnevni horoskop za 16. januar 2018
loading...

Svako od nas ima po neku tajnu koja je skrivena duboko u nama… Te tajne mogu biti veće ili manje, ali ne želimo ni pod razno da ih otkrijemo nikome. To ponekad dešava i u vezama, jer naš partner ne mora baš sve da zna, kako ga ne bismo povredili ili udaljili od nas. U ovom slučaju, muškarci su odlučili da podele neke tajne sa nama, koje nikada ne bi otkrili svojoj partnerki.

 

Saznajte koje su to tajne…

1. Da je varao sve prethodne devojke

Muškarac ne želi da prizna svojoj sadašnjoj devojki koja mu mnogo znači da je samo prevario bivšu devojku ili sve devojke pre nje. Tako bi mogao da ugrozi njeno poverenje i stvori sumnju da će i nju prevariti, iako on to stvarno ne želi.

2. Da je prevario svoju devojku

Bilo da je to uradio dok je bio pripit na nekoj žurci ili zato što je hteo da napakosti devojci zbog neke žustre svađe, zna da je pogrešio i ako mu značite neće vam reći. Iako će ga gristi savest, bolje mu je da živi sa tim, nego da joj kaže i ostane bez nje.

TO ŠTO TE VARA, NE ZNAČI DA TE NE VOLI: Prevara nema veze sa manjkom ljubavi

3. Slagao je o broju žena sa kojima je pre spavao

U slučaju da je spavao sa mnogo žena, svojoj partnerki neće reći tačan broj. To će uraditi da vas ne bi povredio ili da ne biste pomislili da je “ženskaroš”. Uglavnom takvi muškarci ne razmišljaju da će jednog dana želeti da se skrase i da budu sa jednom ženom do kraja života.

Pročitajte i  Ako ste se ikad upitale kako im uspeva: 8 malih tajni žena kojima sve polazi za rukom u životu

4. Da se njegova partnerka ne sviđa njegovim prijateljima

Kada se ne sviđate njegovom društvu, a značite mu previše – pre će ih nagovoriti da vas istrpe malo i bolje upoznaju, nego da vam kaže istinu. U većini slučajeva se to dešava jer se žene previše trude da impresioniraju prijatelje svog partnera. Tek kada se opuste i počnu sa “normalnim” ponašanjem, njegovi prijatelji shvate da je ipak izbor njihovog druga dobar i nije im teško da se druže sa njom.

5. Da nije preboleo bivšu

Ovo je normalno i sami shvatate koliko bi vas povredila ova istina. Ako je vaš partner dobar prema vama i ne spominje tu “fatalnu” bivšu – bolje i da ne znate šta mu je u glavi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.