MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020 GODINEHOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020 GODINE
MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020 GODINE

OVO JE MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020 GODINE… PROČITAJTE I SAZNAJTE ŠTA OČEKUJE VAŠ ZNAK U SEPTEMBRU  MESECU PO ASTROLOGIJI.

OVAN MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2020 GODINE

POSAO

Kao i uvek, septembar je jedan od bitnijih meseci u godini za Ovnove. Sunce u Devici i prirodnom 6. polju (posla, rada i zdravlja) daje pripadnicima ovog znaka da se ozbiljno pozabave svojim delatnostima. Sve će biti posvećeno edukaciji koja će ličiti na prekvalifikaciju i to će sigurno u budućnosti da donese dobar finansijski bilans. Ono čemu bi trebalo da se posvetite najviše jesu poslovi koji su vezni za ručni rad ili nešto što zahteva valiku preciznost. Oni koji se bave intelektualnim radom očekuje ih put u inostranstvo i to u velikom stilu. Saradnja sa Rakom može biti značajna, dok sa Lavom finansijski plodna. Novac očekujte od druge nedelje meseca, dok oni koji putuju ne bi trebalo da imaju veći budžet sve do poslednjih dana meseca.

reklame

LJUBAV

Zaljubljeni Ovan može da svoju sreću potraži na radnom mestu ili u bližoj okolini. Iako ste skoro uvek predmet ogovaranja, intriga ili zainteresovanosti drugih, ovog puta umećete da sakrijete svoj intimni život. Oni koji su u braku ili vezi očekuju lep period sa partnerom sve do kraja druge nedelje jer tada voljena osoba odlazi od vas zbog poslovne prezauzetosti. Gajite i dalje dobru komunikaciju koja je veoma važna za vas. Dobar ljubavni život možete imati sa Vagom ili sa jednom pomalo nekontrolisanom Škorpijom.

ZDRAVLJE

Morate povesti računa o venama, cirkulaciji ili očima. Takođe, možete imati problem sa bubrezima tokom meseca.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...