MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015: Katastrofalan mesec koji će ipak svi preživeti

0
4464
Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017
Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017
MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015

Ovnovi će muku mučiti sa tehničkim kvarovima, Bikovima preti slom dugogodišnje veze, Rakovima će biti najstabilinija situacija na poslu dok će se Lavovima na menadžerskim i šefovskim pozicijama smrknuti, predviđa mesečni horoskop za novembar 2015. Vage će se naći pred brojnim životnim testovima, Škorpije će se trajno rastati sa dugogodišnjim prijateljima a Ribe definitivno moraju da uspore tempo

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015
MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015: Ko se razvodi, ko je lud od ljubavi, a kome je idealan momenat za dete?

Generalno, mesec novembar će biti nabijen negativnom energijom. Ipak, to ne znači da će svima biti katastrofa, jer mnogo zavisi i od samog znaka u kome ste rođeni i pozicija planeta. Položaj zvezda biće takav da će se manje- više svi znaci zodijaka naći u haotičnom periodu svog života, naročito u poslovnoj i emotivnoj sferi. Međutim, Sunce će pokušati da prihvati izazov i da zaštiti koliko može sve horoskopske znake od negativnog uticaja svih planeta Sunčevog sistema.

OVAN

POSAO: Rođeni u znaku Ovna ne treba mnogo da brinu zbog negativnih uticaja planeta, jer će im njihovi standardni zaštitnici pružati snažnu podršku. Sunce, pre svega, će svim Ovnovima dati snage da idu uzdignute glave dok im Venera postavlja zamke. Što se finansija tiče, Merkur će neutralisati Saturna tako da neće biti većih izdataka. Mars, vladalac vašeg horoskopskog znaka, zadržaće istu poziciju ali ipak neće imati dovoljno snage da se izbori do kraja sa Plutonom sa kojim se nikako ne trpi. Ipak, bez obzira na zaštitu koju vam Sunce pruža, već u prvim novembarskim danima budite spremni za potencijalne probleme na poslu. Naročito obratite pažnju na sve što ima veze sa tehničkim elementima, jer je vrlo moguće da dođe do kvara štampača, nestanka struje u celoj firmi ili zapušenih vodovodnih cevi. Iako vam će se možda činiti da to nema veze sa vama i da ne možete nikako da pomognete, zapamtite da je vrlo bitno da ne odustajete od pružanja bilo kakve vrste pomoći. Upozorenje za one koji nemaju stalne izvore prihoda: ne nasedajte na prazna obećanja i nuđenje brzih rešenja za sticanje novca.

LJUBAV: I u sferi emotivnih odnosa, verovali ili ne, biće prisutni tehnički problemi. Ako ste solo pa rešite da napravite žurku na kojoj će doći mnogo zanimljivih ljudi, baš to veče će nastati struje u vašem kvartu. Ako sa partnerom rešite da odete na romantični vikend, neće biti baš tako lepo kao što ste planirali jer su velike šanse da vam se prtljag zagubi ili da čak bude potpuno uništen. Naravno da će vas sve to živcirati, ali prihvatite te situacije kao test da vidite da li ste naučili kako da se snađete u nepredviđenim situacijama i otežavajućim okolnostima. Ne budite na kraj srca i samo idite napred.


ZDRAVLJE: S obzirom na sve kvarove i otežavajuće okolnosti, nivo stresa će biti povećan što može dovesti do povišenog krvnog pritiska i gastro smetnji. Konzumirajte čajeve za smirenje u što većoj meri.

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015

 

BIK

POSAO: Šta god vam se bude loše desilo ovog meseca, ne zaboravite glavni moto: Ne odustaj nikada. Za Bikove će možda biti teže sada nego ikada i osetiće se bespomoćnima, a sve što se desi u novembru je zbog opasnog ali predvidivog spoja Meseca i Saturna. Ipak, probajte da na nedaće koje će vam se desiti u ovom periodu gledate kao na životnu lekciju koja će imati velikoj značaja za vašu budućnost. Problemi na poslu koji se vuku od oktobra dovešće vas u situaciju da se osećate kao da ste na raskršću i da treba da procenite koji put je najbolji za vas. Ako odaberete ono što vam se čini manjim zlom, to će prodrmati vašu finansijsku situaciju, naročito ako imate razrađen sopstveni biznis. Sve ugovore i prezentacije najbolje bi bilo da pomerite za decembar, jer ćete u suprotnom biti potpuni gubitnik. Slušajte pažljivo svoje kolege i pretpostavljene, ali ipak pratite i svoju intuiciju. Možda će se zbog toga neko razočarati u vas, čak i zamrzeti, ali ipak ćete sačuvati svoj posao.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 3. avgust 2019. Mesec je u znaku Device, Ovan sumnjičav, Bik umoran, Blizanac zaljubljen, Rak snalažljiv, Lav prezahtevan

LjUBAV: Pripremite se za nedolično ponašanje svog partnera u prvoj dekadi  novembra. Ne treba da vas se tiče da li on ili ona imaju razloga za to, već da li možete da izađete na kraj sa tim pa je vrlo moguće da će u ovom periodu doći do potpunog kraha dugih veza mnogih Bikova. Ukoliko imate snage da se izborite sa partnerom, probajte da taj problem sasečete u korenu, jer ako ga ostavite za posle samo će vam stvarati još veće probleme.

ZDRAVLJE: Uzdrman nervni sistem, potpuna potištenost i povučenost u sebe. Čak ni razgovor sa najboljim prijateljima neće davati veće rezultate.

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015

BLIZANCI

POSAO: Rođene u znaku Blizanaca očekuje period koji će pucati od negativne energije. Ipak, Merkur će u saradnji da Jupiterom obezbediti stabilnost bar na poslovnom planu. Iako će vam se činiti da niste preterano uspešni, ipak ćete odnositi sitne pobede. Zapravo, one će vam pomoći da rešite probleme koji će se pojaviti u prvoj dekadi novembra. Toliko ćete biti obuzeti rešavanjem malih problema da nećete ni primetiti koliko se svet oko vas menja. Ukoliko vodite sopstveni posao, obratite pažnju na tehničke aspekte. Ako radite za nekog, zvezde vam preporučuju sistematsku modernizaciju radnog mesta, što će vam mnogo koristiti u budućnosti.

LjUBAV: Ne donosite na prečac bitne odluke, naročito ako ste pod pritiskom da to učinite. Pokušajte da se sklonite od negativnih uticaja i utehu potražite u prijateljskom okruženju. Ipak, ne zaboravite da problem ne smete da ignorišete, jer eventulane gluposti koje možete počiniti u ovom periodu neće doneti ništa dobro. Najbolje bi bilo da dobro porazmislite šta su razlozi koji su doveli do trenutnog stanja vašeg emotivnog života. Umesto polovičnih rešenja, bolje se posvetite sopstvenoj intelektualnoj nadogradnji, savetuje mesečni horoskop za novembar 2015.

ZDRAVLJE: Trenutna situacija na poslu i ljubavi nateraće vas da se više bavite sportom, što može dovesti do većih upala mišića i iščašenja zglobova.

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015

RAK

POSAO: Rođenima u znaku Raka će se učiniti da se sve menja u njihovu korist, ali možda ne bi trebalo unapred da se raduju trijumfu kad su stvari od životnog značaja po sredi. Na poslu će Rakove tokom novembra dočekati minimalni problemi. Dok će ostalim znacima biti povuci- potegni, Rakovi će uživati u stabilnosti. Ipak, trebalo bi da odustanu od potpisivanja bitnih ugovora, finansijskih transakcija i dugoročnih dogovora. Vrlo je moguće da Rakovi neće biti prenatrpani tekućim poslom, tako da će imati dovoljno vremena da razmisle kako bi ubuduće mogli da budu još produktivniji i da osmišljavaju buduće projekte.

LJUBAV: Bolje ne pokušavajte da razrešite konflikte koje postoje već neko vreme između vas i partnera, jer ćete još više pogoršati situaciju. Najbolje po vas je da budete uzdržani i ne dozvolite da vas ometaju negativni spoljni uticaji, kao ni ”rekla- kazala” priče. Ukoliko partner pokuša da vas uvuče u zamku beskonačnih svađa, budite beskompromisni. Povucite se i sačekajte bolji momenat da razrešite sve nedoumice i neslaganja u vašoj vezi, jer taj period uskoro dolazi.

ZDRAVLJE: Pokušajte da izbegnete prejedanje kad god možete, jer u suprotnom može doći do ozbiljnih tegoba sa organima za varenje.

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015

(Lav, Devica, Vaga i škorpija na sledećoj strani)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.