LAV MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2020 GODINE

POSAO

Ako ne radite posao iz ljubavi i ako ne volite ono što radite, u ovom periodu ćete ispitivati sami sebe. U suprotnom, posao će ispitati vas. Kasnićete na posao i bićete bezvoljni i možete zbog toga dobiti otkaz što vi to podsvesno i želite jer ne možete više da radite, a da to nema neki smisao. Tu se podrazumeva i finasijska nadoknada, naravno. Ako ne radite i tražite posao, ali ne želite da radite bilo šta, posao može naći vas. Da li ćete ga prihvatiti zavisi od toga koliko ćete se naći u tom poslu i da li ćete moći da u posao unesete svoj duh i sopstvenu kreativnost, svoju snagu i energiju. Kriza sa finasijama se nastavlja kao i borba da se do novca dođe. Sve ide sa kašnjenjem, ali će ipak stići. I odjednom, rešićete sve što vas je mučilo danima. Sve zbog čega niste mogli da spavate. Od sredine meseca poštujte rokove, a zadatke odrađujte na vreme. Ne podcenjujte vlastite snage, talenat i potencijal. Iako ste nesigurni, vrlo ste uporni.

reklame

LJUBAV

Venera u 10. polju može dovesti do promene ljubavnog statusa. Žene Lavovi imaju potrebu za domom i porodicom dok muški Lavovi zauzimaju defanzivan stav i brinu za egzistenciju. Smatraju da još nije vreme ili da nema uslova , ali ako budu čekali povoljne uslove, teško da će sa takvim stavom ikada ostvariti ono što žele. Starije i slobodne osobe imaju ideju o tome da je vreme da uđu u brak, a oni koji su u braku dolaze u poziciju u kojoj mora doći do transformacije ili prekida u okviru porodice koju su formirali. Starija ili bolesna osoba može vam pasti na teret što će poremetiti odnose u zajednici. Za sada negujte nepristrasnost, budite otvorenog uma i iskreni. Veze mogu opstajati jedino ako svaka strana neguje svoju individualnost i samostalnost. U poslednje vreme ste bili tvrdoglavi i nezadovoljni projektujući sopstveno stanje na odnose i okolinu.

ZDRAVLJE

Ono što ste zanemarivali sada postaje hroničan problem. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza. Trenutno je teško naći meru, ali ako se organizam buni, poslušajte ga.

VAŠ ZNAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...