Moto

Početak meseca zatiče Saturn u retrogradnom hodu i opet naviklom na znak Škorpije. Posle predaha od pola godine, Škorpije će, ponovo, morati da se naviknu na prisustvo Velikog učitelja: Saturna, previđa mesečni horoskop za jul 2015. Ako je ostala neka nenaučena lekcija, ovo je prilika da „utvrde gradivo“. Jarčevi će imati priliku da odmore od brzine koja ih je „sluđivala“ u proteklih pola godine.

BIK LJUBI KO BOSANAC: Horoskop otkriva od čijih poljubaca spadaju gaćice!

Prisustvo Marsa u znaku Raka, najviše će doneti problema Rakovima, budući da će im povećati nivo stresa do maksimuma a nešto manje Škorpijama i Ovnovima, koji će, da bi postigli dosadašnje radne efekte, morati znatno više da zapnu. Generalno, svi će znaci imati problema u porodičnom okruženju i sa emocijama, što će, posebno, pogoditi one koji su emotivno preosetljivi, predviđa mesečni horoskop za jul.

Ovan: dosta frustracija usled teškoća na koje će naići u izvršavanju obaveza. Ovo najviše važi za one vezane za kuću i one koji se bave privatnim biznisom.

reklame

Bik: dosta dobro psihološko stanje uz manje probleme na planu komunikacije, koje će mu, povremeno, kvariti sreću i mir, do kojih mu je stalo. Blizanci: mir, koji je, na psihološkom planu, započeo sredinom prošlog meseca, nastavić se i u ovom. Problema će imati oni emotivniji ali je njih, u ovom znaku, malo.

Rak: stres će, ponajviše, biti prisutan zbog nestabilnih emotivnih prilika. Savet: povucite se u svoju ljušturu i družite se sa onima koji vam provereno ne idu po živcima(emocijama).

Lav: prisustvo Venere i Jupitera u vašem znaku, stabilizujeće deluje na vašu psihu ali će Mars, povremeno, stvarati anksiozne epizode.

Devica: pojačana anksioznost u prvoj dekadi meseca, koja se neće bitnije smanjiti do kraja. Savet: pokušajte da sa što lakšom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću prebrodite period pred vama. Meditacija i/ili Bahove cvetne kapi su sjajan izbor.

Vaga: stabilno psihološko stanje koje će, povremeno, biti narušeno nesuglasicama na emotivnom ili porodičnom planu.

Škorpija: Saturn u vašem znaku i Mars u Raku će vas katkad činiti depresivnim ali bi odlazak na odmor to mogao da „ispegla“.

Strelac: Mars u Raku će vam dići nivo hormona stresa i pojačati anksioznost, predviđa mesecni horoskop za jul. Savet: budite fizički aktivni i manje jedite.

Jarac: stabilnost, koja je nastupila sredinom prošlog meseca, nastavlja se. Pokušajte da odete na odmor.

Vodolija: dobro stanje na ovom planu, pod uslovom da ne važite za one emotivnije. Ako ste emotivni biće dosta neprilika na porodičnom i emotivnom planu, koje će vam kvariti psihološku stabilnost.

Ribe: ako se izuzmu nesporazumi na ljubavno-emotivnom planu, koji će vas, katkad, izbacivati iz ravnoteže, prilično stabilno psihološko stanje.

mesečni horoskop za jul 2015

OVAN

Ključne reči za ovaj mesec su: ravnoteža, mir, porodica, harmonija. Lepe okolnosti i događaji na porodičnom planu, prvi plan su dobrih vesti za vas. Dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam doneti stabilnost i pozitivan pomak u poboljšanju komunikacije sa okolinom. Dosadašnja napetost se smanjuje i u vaš dom, u velikoj meri, vraća se harmonija. Ipak, nemojte se potpuno opustiti i misliti da sve može biti po vašem jer kroz vaše polje porodice prolazi, veći deo meseca, zloćudni Mars koji stvara stres i tenzije koje bi mogle da vam pomute skladnu porodičnu atmosferu. Posle dužeg vremena u vašem polju doma je Sunce. Očekujte posetu osoba u znaku Lava ili prijatne spoljašnosti vašem domu, predviđa mesecni horoskop. Uvažavajte želje i stavove ukućana više no obično, pojačajte komunikaciju i toleranciju.

HOROSKOP I SUDBINA: Bizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

Finansije: Venera u kući preduzetništva i Mars u kući privatnog posla ukazuju na oblasti koje moraju biti aktivne, želite li da zarađujete u ovom mesecu, savetuje mesečni horoskop. Od 26 og će biti potrebno znatno više truda, želite li isti priliv novca kao do tada.

Komunikacija: Planeta komunikacije će veći deo meseca provesti u Raku, što je znak da će komunikacija biti obojena emocijama a katkad i da će, zbog toga, zapadati u ćorsokak.

Ljubav : Venera, planeta ljubavi, je baš tamo gde bi trebalo: u vašem polju ljubavi i to otvara sve povoljne perspektive na ovom planu, predviđa mesecni horoskop. Jupiter, najsretnija od svih planeta, takođe daje pozitivne vibracije vašem ljubavnom životu, tako da ste vi, po ovom pitanju, trenutno najsretniji znak. Usamljeni imaju priliku da ulete u emocije sa kojima se neće, zbog veće količine, najbolje snaći.

Porodica: Mars u Raku se ne snalazi dobro i trenutno se nalazi u vašem polju doma, što je znak mogućih problema na ovom planu, predviđa mesecni horoskop. Da bi sačuvali porodičnu harmoniju, trebalo bi da budete tolerantniji i da ne ulazite u raspravu.

Rad: Vaše će radne aktivnosti biti vezane za Raka, slabiji pol i/ili će u njima biti dosta emocija. Ako se bavite privatnim biznisom ili ako se oslonite na pomoć prijatelja imaćete više uspeha od ostalih.

Zdravlje: Emocije će odigravati ključnu ulogu u vašem zdravlju, te stoga izbegavajte situaciju gde bi mogli da upadnete u konflikt.

Psihološko stanje(psiha): Mars u Raku, ceo mesec, biće izvor vaših frustracija, budete li reagovali impulsivno i nestrpljivo na situacije koje nisu u vašu korist. „Strpljen-spašen“, trebalo bi da bude vaš moto ceo mesec, želite li sebi dobro!

mesečni horoskop za jul 2015 - bik

BIK

Centar događanja za ovaj mesec je u komunikaciji, odlasku na kraće puteve i odnosima sa braćom i sestrama. Prilika je ovo da popravite komunikaciju sa okruženjem i da im pokažete da su vaše izjave i namere, u prošlom periodu bile, možda, pogrešno protumačene sa njihove strane. Ljudski je grešiti, zato ne dozvolite da odsustvo dobre komunikacije zatvori vrata na koja ste navikli da ulazite. Upamtite i premisu, mada ste je vi veoma svesni, da na uspeh u životu, svake osobe, presudnu ulogu ima sposobnost dobrog komuniciranja sa okolinom. Iz vašeg odnosa sa okruženjem, psiholozi i psihijatri procenjuju vaše psihičko zdravlje! Jednom rečju: komunikacija je univerzalni ključ za rajska vrata, poručuje mesečni horoskop!

SEX HOROSKOP : Koji znak ne može bez predigre, a ko je bezobrazan u krevetu?

Finansije: Mesecni horoskop vas usmerava na jačanje komunikacije, želite li više novca u novčaniku. Rakovi, žene i emocije, najbolja su sredina iz koje će nicati prilike za zaradu, kao i sam novac. Ne ulazite u veće novčane transakcije od 26 og!

Komunikacija: Osobe nagle prirode, Ovnovi i Škorpije, biće remetilački faktor, u vašoj težnji da stvorite dobru i uravnoteženu komunikaciju u okruženju, predviđa mesečni horoskop.

Porodica i partnerski odnosi : Jupiter, planeta sreće, čuva vašu porodicu i nemate razloga za brigu povodom toga. Partnerski odnosi, sa ulaskom Marsa u znak Raka i Saturna u znak Škorpije, ušli su u znatno dinamičniju i osetljiviju fazu, i zahtevaju racionalniji a manje emotivan pristup, predviđa mesecni horoskop.

Ljubav: Iako je vaš pristup ljubavi racionalan, ušli ste u fazu gde će emocije biti u prvom planu, što, za promenu, i nije tako loše. Ako nemate partnera, potražite ga u znaku/podznaku Rak.

Rad i posao: Sve dobre okolnosti, iz prethodnog meseca, nastaviće se i u ovom, predviđa mesecni horoskop. Lav i osobe na višoj poziciji od vaše, imaće više uticaja na posao koji obavljate. Od 26 og su mogući problemi na poslovnom planu te, stoga, pokušajte do tada da završite sve bitne stvari i „zapucajte“ na odmor!

Karijera: Već duže vreme vam se čini da ste u „ćorsokaku“ i, niste daleko od istine. Prva polovina meseca biće daleko produktivnija od druge, predviđa mesecni horoskop. Jačanje vašeg psihološkog potencijala, bio bi dobar preduslov za napredak na profesionalnom planu.

Zdravlje: Eventualni zdravstveni problemi, pogotovu na psihološkom planu, mogli bi nastupiti od 26 og, ne smanjite li tempo koji vaše telo sve teže podnosi, predviđa mesecni horoskop.

Psihološko stanje(psiha): Uran u Ovnu, generiše vam stres i čini vas nervoznim. Dodatan problem su neslaganja na porodičnom planu. Dobra komunikacija, više odmora i ishrana prilagođena kalendaru, stabilizovaće vašu psihu i bez pilula.

mesečni horoskop za jul 2015

BIZANCI

Ovaj mesec baca više svetla i pozitivnih događanja na polje finansija kao i uživanje u hrani. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Ohrabreni finansijskim rezultatima, zaključićete, možda, da je pravo vreme da date podstrek svom hedonizmu, ponajpre vezanom za hranu. U hrani nećete mnogo eksperimentisati već ćete se osloniti na provereno lepe i ukusne stvari. Probajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će, posle toga, Sunce izaći iz polja finansija. Na kraju, dobronameran savet: ne pozajmljujte novac, pogotovu ne onima koji kažu: „vraćam za 7 dana(nedelja, meseci)“ jer je 7 broj gubitaka. Najbolji način za zaradu biće ako sklopite ugovor za posao a sve će biti potpomognuto dobrom komunikacijom sa poslovnim partnerom. Družite se sa Lavovima, Blizancima i Škorpijama, bavite se preduzetništvom, biće od značajne pomoći, predviđa mesečni horoskop.

HOROSKOP STARIH RIMLJANA: Otkrijte svoju srodnu dušu

Komunikacija: Više su nego dobre planetarne predispozicije za vaš odnos sa okruženjem. Zbog Marsa u Raku, mogući su nesporazumi u porodičnom okruženju.

Finansije: Dobra komunikacija, biće osnov za lakši priliv novca, zato pokušajte da šarmirate one od kojih vam zavisi zarada, jer to znate dobro da radite.

Porodica i partnerski odnosi: Skoro ceo mesec, biće obojen emocijama u porodičnom okruženju, predviđa mesecni horoskop. Iskoristite još ovaj mesec da sklopite neko partnerstvo jer su planetarne prilike-idealne.

Ljubav : Venera, planeta ljubavi, boravi u vašoj kući komunikacije, što ukazuje na dobre vibracije po ovom pitanju. Problemi nastaju od 26 og, kada Venera krene retrogradnim hodom-imajte ovo u vidu. Oni koji su singl, neka novu ljubav potraže u Lavu ili nekom kraćem putu, savetuje mesečni horoskop.

Karijera: Još ceo ovaj mesec i deo sledećeg, pruža odlične preduslove za vašu karijeru, potrudite se da to maksimalno iskoristite.

Zdravlje: Mars u Raku će vas terati na znatno veće ulaganje energije na radnom mestu što će kod vas generisati umor i iscrpljenost. Koristite svaku priliku za odmor.

Psihološko stanje(psiha): Ulazak Saturna izlazi u polje zdravlja, generisaće blaži oblik depresije, ukoliko ste njoj skloni, predviđa mesecni horoskop. Dobra komunikacija sa okruženjem, prvenstveno članovima porodice, održaće vašu psihu u dobroj formi.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-9]

mesečni horoskop za jul 2015 rak

RAK

Sunčev sjaj i energija obasjavaće, većim delom meseca, sazvežđe Raka. Uz njegovu pomoć moći ćete da zasijate i da zauzmete, vrlo lako, prvi plan. Ovo je period afirmacije vašeg ega i prilika da učinite mnoge stvari, o kojima ste, godinu, a možda i više, unatrag, samo razmišljali i maštali. Iznenadićete se, s kojom pažnjom okolina prati vaše izlaganje a takođe i uvažava ga. Vašoj afirmaciji doprineće, pored vas samih, Ovan, Lav kao i vaši pretpostavljeni i sve što je u simbolici ovog znaka. U vaše polje, malo kasnije, ulazi Merkur, tako da će te, dobiti i pomoć razuma. Jupiter u polju novca, obezbediće vam i određeni nivo sreće, kada je zarada u pitanju, poručuje mesečni horoskop.

HOROSKOP: Tri najgore osobine svakog znaka: Zbog ovoga vas ljudi ne podnose!

Finansije: Vladar kuće finansija nalazi se u vašoj kući, pa će vam finansije, bilo da ste dobri ili loši sa njima, biti u visokom prioritetu. Jupiter i Venera u Lavu, konstantno će dopunjavati vaš novčanik.

Komunikacija: Merkur će 9 og ući u vaš znak i do maksimuma će pojačati vaš smisao za komunikaciju, predviđa mesecni horoskop. Mars će vas, povremeno, izbacivati iz takta ali upamtite: ne reagujte brzo i burno, već po sistemu „strpljen-spašen“, dakle neka vreme bude vaš saveznik.

Ljubav: Povratak Saturna u vaše polje ljubavi, donosi hladnoću. Planeta ljubavi, Venera, od 26 og kreće retrogradno što će biti nevolja za sve znake pa i vaš. Usamljeni bi mogli sresti Ovna ili Škorpiju: ne lepite se nikako za ovog prvog. Oni koji imaju partnera, moraju biti pažljiviji prema njemu.

Porodica, brak i partnerski odnosi: Na porodičnom planu, mesečni horoskop predviđa promenljivost po sistemu „vruće-hladno“ s tim što će od 26 og biti još teža situacija. Da bi sačuvali neophodni psihološki mir, morate biti spremni na ustupke i toleranciju.

Karijera i rad: Pokušajte da maksimalno iskoristite sjajne planetarne okolnosti, kada je vaš rad u pitanju i koje neće još dugo da traju.

Zdravlje: Mars u Raku će vas terati da date svoj maksimum ali, zbog toga, možete ugroziti vaše zdravlje. „Prikočite“, kad god ste u mogućnosti.

Psihološko stanje(psiha): Mars u Raku, veliki je problem po pitanju stresa, koji će vas, povremeno bacati u visine a povremeno potapati na dno mora, predviđa mesecni horoskop. Koristite svaki trenutak za odmor i, takođe, jedite lakše namirnice pune vitamina, minerala i posebno Magnezijuma.

mesečni horoskop za jul 2015 LAV

LAV

Mesečni horoskop za Lava predviđa osnaženje unutrašnjeg potencijala, minimiziranje strahova i strepnji kojima ste, postali skloni. Ove planetarne prilike, odavno vam nedostaju, toliko, da mnoge oblasti u vašem životu, trpe zbog toga. Jačanjem psihološkog potencijala, upalićete sve motore i ubrzo osetićete snagu neophodnu za izlaženje na kraj sa svim gorućim problemima i zadacima. Zato, hrabro, organizovano i disciplinovano napred, jer vas nebeske konstelacije podržavaju. Sunce u 12 oj kući, pomoći će vam i da lakše prepoznate tajne neprijatelje. Prilika je ovo, svakako, da osmislite plan i strategiju najvažnijih aktivnosti za blisku budućnost.

HOROSKOP: Ova su tri najlažljivija znaka u zodijaku. SLAGAĆE VAS, NEĆE NI TREPNUTI!

Finansije: Planeta vaših finansija, Merkur, boraviće u vašoj kući tajni, veći deo meseca, što vas upućuje na špekulutivni način zarade. Venera u Lavu, dok ne krene retrogradno, od 26 og, najbolji je pokazatelj solidnog novčanog priliva.

Komunikacija: Sa Marsom, Suncem i Merkurom u Raku, uprkos Veneri u vašem znaku, ne nadajte se posebno dobroj komunikaciji u okruženju i svakako izbegavajte isterivanje „maka na konac“.

Porodica: Povratak hladnog i rezervisanog Saturna, u znak Škorpije, od 16 og, najavljuje hladniju atmosferu u porodičnim odnosima, predviđa mesecni horoskop. Ovo će biti pojačano Marsom u znaku Raka. Savet: podignite nivo tolerancije na maksimalni nivo i povucite se kad zapreti konfrontacija sa nekim od ukućana.

Ljubav: Saturn, koji ledi emocije, napustio je vaše polje ljubavi, baš u vreme kada bi ona trebalo da cveta: u leto. Venera u Lavu, pojačaće vaše dobre prilike na ljubavnom planu, sve do 26 og, kada krene retrogradno, poručuje mesečni horoskop.

Brak i partnerski odnosi: Jupiter, Venera i Sunce od 20 og, u opoziciji su sa vašim poljem partnerstava a ako tome dodamo Mars u Raku i kretanje Venere retrogradno od 26 og, partnerski odnosi će ući u polje iskušenja od kojih može da vas spasi samo „hladna“ glava.

Karijera: Ulazak Saturna u Škorpiju imaće otežavajući uticaj na vašu karijeru, ali ne mnogo, predviđa mesecni horoskop. „Karijera, to sam ja“, biće i dalje vaša krilatica ali od 26 og dolazi do većih komplikacija koje će zahtevati vaš jači angažman za rešavanje problema.

Zdravlje: Psiha vam je postala osetljiva, učinite nešto na tom planu, prvenstveno koristite svaku priliku za odmor i kvalitetan san.

Psihološko stanje(psiha): Saturn u Škorpiji i Mars u Raku, činiće vas nervoznim i sklonijim anksioznim i depresivnim stanjima. Sreća da je leto pa ćete to lakše prevazići. Jedite namirnice sa više Magnezijuma.

Početak meseca zatiče Saturn u retrogradnom hodu i opet naviklom na znak Škorpije. Posle predaha od pola godine, Škorpije će, ponovo, morati da se naviknu na prisustvo Velikog učitelja: Saturna, previđa mesečni horoskop za jul 2015.

DEVICA

Dosta komunikacije i druženja sa prijateljima. Prilika je ovo da steknete nova, kao i da učvrstite stara prijateljstva. Reflektori će baciti svetlo i na zaradu od profesije kojom se bavite(naravno, ako ste bili vredni) a, takođe, biće i prilike da uvećate vaše nepokretnosti. Ovaj dobar trend, koji započinje ovim mesecom, podržan je od strane planeta Mars i Merkur, koja vam može doneti novog prijatelja ili spoznaju da li vam je sadašnji prijatelj, zaista pravi, predviđa mesečni horoskop.

ASTRO: Ova tri znaka imaju najbolje SISE u horoskopu

Finansije: Lav i okolnosti skrivene(tajne) prirode imaće, i dalje, odlučujući uticaj na vaše finansije, predviđa mesecni horoskop. Ulazak Marsa u znak Raka, označio je vašu karijeru kao ključ za veći priliv novca: najveći priliv novca dolazi kroz karijeru kojom se bavite. Primetićete da morate znatno više da ulažete energije za isti efekat.

Komunikacija : Merkur i Mars se nalaze u polju emocija što znači da će one imati odlučujuću ulogu u komunikaciji, što je retko kad dobro.

Dom i porodica: Biće dosta problema ali će se oni završiti uglavnom povoljno, predviđa mesecni horoskop. Jupiter u Lavu čuva vašu porodicu od iskušenja.

Ljubav: Ovo je period, uglavnom, za tajne ljubavi, predviđa mesecni horoskop. Ako do 26 og ne bude problema sa ljubavi, očekujte je od tada, sigurno. Nova ljubav bi mogla biti u znaku Lava.

Posao: Malo je bolja situacija no u prethodnom mesecu. Jupiter iz Lava, u opoziciji sa vašim radnim poljem, i donosi vam izazove ali se oni u većini slučajeva pozitivno završavaju, predviđa mesecni horoskop.

Brak i partnerski odnosi: Sačekajte da prođe ovaj mesec, bolji dani na ovom planu počinju u sledećem mesecu, predviđa mesecni horoskop. Nesporazumi, su mogući tokom celog meseca kao posledica Marsa u znaku Raka ali će vam trebati ono čega, inače, malo imate: tolerancije.

Karijera: Glavna intencija će biti u naplati već urađenog.

Zdravlje: Stres, i dalje, nepovoljno utiče na vaše zdravlje: pogledajte moj post kako da vidite da li ste u problemu: stres. Učinite više na vašoj fizičkoj kondiciji a ishranu redukujte na minimum.

Psihološko stanje(psiha): Mars u Raku, povremeno, će vas bacati u očaj. Okolina će vam „igrati“ po emocijama a što se više budete žestili, to će vas više boleti. Ovo je period spoznaje ograničenja vaših mogućnosti, prvenstveno na emotivnom planu.

mesečni horoskop za jul 2015 vaga

VAGA

U mesecu smo onoga što je, za većinu vas, najbitnije. Ključni pojam za ovaj mesec je: boljitak i dešavanja na polju karijere. Ovo je stvarno mesec dobrih, ako ne i najboljih, u ovoj godini, prilika za vašu karijeru. Pored Merkura i Marsa, koji su u vašem polju karijere, tu je i Sunce koje će usmeriti reflektore dobrih prilika i povoljnih okolnosti u vašu korist. Ne libite se, ako stvarno verujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovaj mesec je dobra prilika da dobijete premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo mesec dobrih prilika i mesec promena nabolje, kada je karijera u pitanju. Osobe u znaku/podznaku Lav, Blizanci, Ovan i Škorpija, najviše bi mogle da pomognu u napretku vaše karijere, predviđa mesečni horoskop.

HOROSKOP: Ovo su najbolje žene za udaju!

Finansije: Trebaće vam više energije, na profesionalnom planu, da pokrenete finansijske tokove u svoju korist. Ovo je mesec u kome možete očekivati dosta dobru zaradu od profesije kojom se bavite. Zbog Južnog čvora u Ovnu, i dalje stoji preporuka o štednji i apstinenciji od kredita.

Komunikacija: I dalje vam uspeva da jako zasijate na ovom planu, prvenstveno zbog Jupitera u znaku Lava, predviđa mesečni horoskop. Pripazite se da ne povredite osobe do kojih vam je stalo na koje iskušenje će vas često stavljati Mars u Raku.

Dom i porodica: Sunce i Mars su u opoziciji sa vašim poljem porodice pa su Lav, Škorpija i Ovan znaci koji bi mogli da poremete ravnotežu i harmoniju vašeg doma. Na ispitu će, i dalje, biti vaša veština balansiranja.

Ljubav: Planeta ljubavi, Venera, ceo mesec je u znaku Lava koji teži, ponekad, nepotrebnoj dramatizaciji. Slobodni budućeg partnera mogu sresti na javnom mestu, a svi zaljubljeni moraju pripaziti od 26 og jer od tada Venera kreće retrogradno i sve stvari imaju tendenciju „kretanja u neželjenom smeru“.

Rad: Dobre su okolnosti za vaš rad i zato upalite sve motore da završite ono što ste naumili.

Brak i partnerski odnosi: Vaši se partnerski odnosi nalaze pred izazovima i zato budite spremni na ulaganje dodatnog napora ne bi li ostali u, po vama, željenim okvirima. Izbegavajte sklapanje partnerstava (ortakluka) najmanje u ovom mesecu.

Psihološko stanje(psiha): Prijaće vam druženje sa prijateljima i Lavovima, savetuje mesecni horoskop. Problemi na psihološkom planu počinju od 26 og što možete rešiti DOSTA lakšom ishranom i pojačanom fizičkom aktivnošću.

Zdravlje: Generalno, vaše je zdravlje pod sjajnom zaštitom Jupitera u znaku Lava. Problemi sa želucem iziskuju lakšu hranu a možda i posetu lekaru, savetuje vam mesečni horoskop. Preporučuje se odlazak u prirodu i na godišnji odmor.

Karijera: Dosta će vas obaveza pritisnuti u vreme kad im vreme nije: vremenu godišnjih odmora. Tu vam nerviranje neće pomoći već staložen i konstruktivan pristup.

Početak meseca zatiče Saturn u retrogradnom hodu i opet naviklom na znak Škorpije. Posle predaha od pola godine, Škorpije će, ponovo, morati da se naviknu na prisustvo Velikog učitelja: Saturna, previđa mesečni horoskop za jul 2015. Početak meseca zatiče Saturn u retrogradnom hodu i opet naviklom na znak Škorpije. Posle predaha od pola godine, Škorpije će, ponovo, morati da se naviknu na prisustvo Velikog učitelja: Saturna, previđa mesečni horoskop za jun 2015.

ŠKORPIJA

Ključni pojmovi za ovaj mesec su: stranci, inostranstvo, aspiracije, uspeh na poslovnom planu, izvlačenje životnih pouka, sreća(uopšte), sudski procesi. Ovo je mesec kada ćete dosta razmišljati o tome kako da sprovedete vaše najizraženije aspiracije(težnje). Pokušaćete da izvučete pouke iz neuspeha, da bi, lakšim putem, došli do željenih ciljeva. Vaša upornost i visprenost, pomoći će vam da prevaziđete probleme na kojima bi ostali pali. Pitanja vezana za osobe ili poslove koji imaju veze sa inostranstvom, mogu doći u prvi plan. Nemojte se plašiti izazova jer je uvek vreme u kojem je hrabrost na ceni a oni koji je budu imali, ostvariće uspeh, ostali će propasti. Možda niste znali: većina ljudi, pri kraju života, kažu da im je najveći žal što nisu imali više hrabrosti u životu. Ovo je mesec u kome bi mogli imati više uspeha na poslovnom planu. Stranci, Strelci, Ribe, Lavovi i Ovnovi su vaša dobitna kombinacija, predviđa mesečni horoskop.

Zlobni horoskop: Ova tri znaka su najgori likovi u horoskopu! Da li ste među njima?

Finansije: Zbog Jupitera i Venere u polju profesije, pojačanim zalaganjem u okviru vaše profesije, možete do vrha napuniti vaše džepove, predviđa mesecni horoskop.

Komunikacija: Dobra, nešto bolja nego u prethodnom periodu. Pazite se da ne povredite vaše ukućane jer bi to moglo da vam nakači osećaj krivice.

Ljubav: Vašu ljubav štiti sjajan položaj Jupitera u znaku Lava.Vladar vaše kuće ljubavi, kao i Venera(planeta ljubavi) nalaze se u kući karijere, što znači da u narednom periodu možete naći ljubav u okviru profesije kojom se bavite. Venera, planeta ljubavi, od 26 og kreće retrogradno te od tada morate biti dodatno pažljiviji prema partneru, poručuje vam mesečni horoskop. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Lava.

Posao(radno mesto): Sa ulaskom Marsa u znak Raka, nastupio je period u kome morate znatno više ulagati energije da bi postizali dosadašnje rezultate. Stranci, osobe slabijeg pola i osobe u znaku/podznaku Rak imaće bitnog uticaja na vaše radne aktivnosti.

Brak i partnerski odnosi: Postizanje dogovora ili sklapanje ugovora, biće ključni za funkcionisanje na polju karijere, predviđa mesecni horoskop. Partnerski odnosi će naglo krenuti nizbrdo od 26 og, ne budete li pokazali više fleksibilnosti u odnosu.

Karijera: Moguće su i veoma verovatne nagrade ili povišice, predviđa mesecni horoskop. Strelac, Ribe, Vaga i Bik su vaša dobitna kombinacija, kada razmišljate o podršci za vaše planove.

Zdravlje: Sa povratkom Saturna u vaš znak, depresija opet postaje najveći problem za vaše zdravlje. Odlazak na godišnji odmor ili više boravka u prirodi, moglo bi odsudno da kompenzuje uticaj Saturna na vaše zdravlje.

Psihološko stanje(psiha): Merkur u Blizancima pa potom u Raku činiće vas komunikativnim i emotivnim, predviđa mesecni horoskop. Saturn u vašem znaku, često će vas terati na introspekciju i povlačenje u sebe za šta je odličan lek druženje sa vedrim i pozitivnim osobama.

mesečni horoskop za jul 2015 strelac

STRELAC

Mesečni horoskop za jul 2015 – Ključni pojmovi za ovaj mesec: novac od ugovora, sex, podrška od drugih, psihološka regeneracija, prosvetljenje, duhovno uzdignuće i dostizanje duševne i moralne snage. Strelčevi su izašli iz meseca u kojem su bili pod svetlima pozornice. Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, u ovom mesecu mogu očekivati finansijski priliv od istog. Prosto nećete verovati ko će vas sve podržati u ovom mesecu. Dobri trendovi iz prošlog meseca, nastavljaju se u i u ovom. Nedostatku podrške, definitivno je kraj. Ko je u vezi ili braku neka bude spreman samo na manje epizode ljubomore a postelja i partner će biti sjajna prilika za oslobađanje od stresa, depresije i ostalih mentalnih problema. Ojačanjem polja psihe, prisustvom Sunca u njemu, poboljšaćete kompletnu zdravstvenu sliku. Prilika je ovo i za duhovno prosvetljenje i uzdignuće, ako ste, kojim slučajem, pali.

HOROSKOP: Ova 3 znaka fatalno privlače. Izgorećete od požude za njima!

Komunikacija : Miran, staložen pristup, sa poštovanjem interesa okruženja, pravi je recept za dobru komunikaciju u ovom mesecu.

Finansije: Novac će vas hteti pa je prilika da ostavite nešto novca “ na stranu“. Mars u znaku Raka, zahtevaće od vas više energije na aktivnostima realizacije već sklopljenih ugovora.

Dom i porodica: Pozitivan trend, nastavlja se i u ovom mesecu ali pripazite se povremenih nesporazuma.

Ljubav: Planeta ljubavi, u vašoj je kući sexa pa ako upadnete u neprilike, neka vam ova činjenica bude svetlo u tunelu za izlazak iz krize.

Posao i rad: Lavovi, Strelci i stranci, imaju jak uticaj na vaše radne aktivnosti u ovom periodu. Pokušajte da veće radne obaveze završite do 26 og. Želećete da zasijate na radnom mestu, što će vam, uglavnom, i uspevati, predviđa mesečni horoskop.

Brak i partnerski odnosi: Senka nezgodnog Saturna, koja je bila na vašem polju partnerstava, nestala je i možete se nadati boljim prilikama u narednom periodu.

Karijera: Merkur se kreće brzo i nije za očekivati da ćete imati posebnih problema na profesionalnom planu, predviđa mesecni horoskop. Generalno, nemojte slepo verovati svim informacijama, koje vam serviraju, već ih proveravajte.

Zdravlje: Sve do 26 og ne očekujte promene vašeg zdravstvenog stanja. Ako niste odavno kontrolisali vaše zdravlje, ovo je mesec kada bi to trebalo, svakako, da učinite. Mogući su problemi sa cirkulacijom i grlom.

Psihološko stanje(psiha): Stres, koji generiše Mars, glavna je prepreka stabilnosti vaše psihe. Redukcija hrane i više šetnje uz druženje sa pozitivnim osobama, preventiva je da se ne latite lekova. Meditacija i Bahove kapi su sjajno rešenje za probleme koji vas zadese.

Početak meseca zatiče Saturn u retrogradnom hodu i opet naviklom na znak Škorpije. Posle predaha od pola godine, Škorpije će, ponovo, morati da se naviknu na prisustvo Velikog učitelja: Saturna, previđa mesečni horoskop za jul 2015.

JARAC

Mesečni horoskop za jul 2015. kaže da su ključne reči za ovaj mesec: javnost, ugovori i partnerstva.Mnoštvo pozitivnih događaja u javnosti, što je okolnost koju priželjkujete. Vaše aktivnosti će biti koncetrisane na ugovore pa će, ovaj mesec, biti idealna prilika da uđete u bračne vode, ako su se stekli ostali uslovi za to, poradite na pronalaženju posla, ako ste nezaposleni ili da potražite bolje uslove za postojeći rad. Vaš urođeni smisao za analitičnost i upornost, da date srce, emocije i predanost poslu koji obavljate, razoružaće protivnike vaše želje za poboljšanjem ugovora. Ako ste imali na umu bilo kakvo pravljenje ugovora(u ovo spada i bračni!),savetujemo vam da uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti plodonosan. Sunce i Mars u Raku, pomoći će vam, svako na svoj način, da lakše izađete na kraj sa svim problemima. Dakle, napred ali imajte na umu izreku: „opreznost je majka mudrosti“. Sve akcije na polju ugovora, zahtevaju pažljivo planiranje i tačne proračune. Pokušajte da sve oko ugovora završite do 26 og, kada će Venera(prirodni vladar ugovora i 7 og polja) krenuti retrogradno.

HOROSKOP OTKRIVA: Zašto su zvezde toliko surove prema vašoj sudbini

Finansije: Jedan od vladara finansija, Mars, nalazi se u kući ugovora, što znači da bi dosta energije trebalo da uložite na skapanje ugovora ali i da će biti prepreka koje možete i morate savladat. Jupiter i Venera, u kući zarade od ugovora, snažno vam preporučuju sklapanje poslovnih ugovora i zaradu od istih. Oni sa privatnim biznisom imaće više šansi za zaradu.

Komunikacija: Jupiter u Lavu i Merkur u Blizancima, garantuju dobar period na ovom planu. Vaše reči nailaze na podršku.

Dom i porodica: Nesuglasice sa ukućanima uzrokovaće neispunjeni dogovori ali je najbolji lek za to uzdržavanje od prepirki, ma kako bili uvereni da ste u pravu.

Ljubav: Venera, planeta ljubavi, u kući seksa daje vam najbolji recept kako da rešavate ljubavne probleme. Slobodni bi ljubav mogli pronaći u Lavu ili na nekom mestu za izlazak. „Škripanje“ na ljubavnom planu počinje od 26 og ali je tolerancija najbolji recept za to.

Posao: Uspeh na poslovnom planu zavisiće od toga koliko ste umešni da sklopite i realizujete poslovni ugovor, predviđa mesečni horoskop. Ako ste nezaposleni, u ovom mesecu vam se otvaraju mogućnosti za sklapanje ugovora o zaposlenju.

Karijera: Imate odličnu podršku za svoja profesionalna stremljenja, sve do 26 og. Pregovore o boljem statusu završite u prve dve dekade meseca.

Zdravlje: Ovo je pravi mesec za odmor i skupljanje snage za ostatak godine. Pokušajte da vaš odmor učinite konstruktivnim a ne pasivnim. Smanjite količinu hrane a povećajte kvalitet i posvetite dovoljno vremena dovođenju linije u željeni oblik, želite li bolje zdravlje.

Psihološko stanje(psiha): Sunce u Raku zahteva mirnu i opuštenu atmosferu u porodičnom okruženju. Mars će vam povremeno kvariti porodičnu idilu ali je ravnoteža u porodici, ključ dobrog psihosomatskog zdravlja u ovom mesecu.

mesečni horoskop za jul 2015 VODOLIJA

VODOLIJA

Mesečni horoskop za jul 2015 – Zvezde kažu da su reflektori, kao i sve dobre vibracije, upereni u kuću zdravlja i rada. Na ovom planu, očekuju vas pozitivni trendovi pa je ovaj mesec idealna prilika da poradite na ovim oblastima. Rad i zdravlje, to sam ja, biće vaše geslo u ovom mesecu. Na radnom mestu biće više, no uobičajeno, primećen vaš trud i konstruktivan pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i novčanu nagradu: da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rešenje, zavisiće isključivo od truda koji ste ulagali u proteklom periodu. Na zdravstvenom planu, prvenstveno, trebalo bi naći ventil koji će vam pomoći da lakše izađete na kraj sa stresom i depresijom. Više boravka na suncu, u ovom mesecu, mnogo će pomoći u lučenju serotonina koji će lako rasterati oblake letargije, neraspoloženja i stresa. Boravak Sunca u kući zdravlja i posla, pomoći će vam da rešite, probleme na ovom planu. Boravak Marsa u vašoj kući rada, pomoći će vam da se rešite nagomilanih obaveza i da rasterećeni uđete u naredni period, predviđa mesečni horoskop.

ORGAZAM PO HOROSKOPU: Ko glumi, a ko broji zvezde?

Finansije: Stabilnost, po ovom pitanju ne posustaje. Jupiter je u Lavu i tamo vam, uz Veneru i Sunce od 21 og, preko ugovora i partnerstava, neprestano stvara korist. Zbog Marsa u Raku, budite oprezni u trošenju.

Komunikacija i kraći putevi: Radno mesto će biti centar vaše komunikacije što je povoljna okolnost, budući da će u njemu biti i Mars koji ne priznaje komunikaciju i toleranciju.

Dom i porodica: Generalno dobro stanje sve do 26 og, koje će znati, povremeno, da pokvari uticaj Marsa u Raku.

Ljubav: Pošto ste isplivali iz ljubavnih problema, u prošlom mesecu, red je da se malo opustite, ali ne previše zbog Marsa u Raku(emocije). Ako ste usamljeni, novu ljubav možete potražiti na radnom mestu.

Posao: To što je vreme godišnjih odmora, neće bitno uticati na smanjenje obima posla, koji vam se povećao u prethodnom mesecu. Usled većeg angažmana, budite spremni na pojačan stres i preduzmite nešto na tom planu.

Brak i partnerski odnosi: Sjajne okolnosti, na ovom području, i dalje traju. Ukoliko budete u prilici da sklapate novi ugovor ili dogovor, učinite to.

Karijera: Saturn u vašem polju karijere, tera vas na ozbiljan i prilježan rad. Mars u Raku će vam to samo otežati ali šta je tu je, i to će proći.

Zdravlje: Vaše je zdravlje veoma podložno stresu. Više boravite u prirodi i konzumirajte tzv „zdravu hranu“ u koju ne spada „brza“ i hrana obogaćena veštačkim dodacima.

Psihološko stanje(psiha): Merkur u Blizancima do 8 og, stabilizovaće vašu psihu ali će prelazak u znak Raka dovesti do poplave emocija u kojima se nećete dobro snalaziti. Druženje i komunikacija sa pozitivnim, vedrim i optimističnim osobama, umnogome će podići nivo vašeg raspoloženja.

mesečni horoskop za jun 2015 RIBE Početak meseca zatiče Saturn u retrogradnom hodu i opet naviklom na znak Škorpije. Posle predaha od pola godine, Škorpije će, ponovo, morati da se naviknu na prisustvo Velikog učitelja: Saturna, previđa mesečni horoskop za jul 2015.

RIBE

Jul mesec 2015 je povoljan za pokretanje novog posla, biznisa kod osoba koje su, pouzdano, zaključile da je za njih preduzetništvo prava opcija. Oni koji u to nisu sigurni i do sada nisu imali iskustva po tom pitanju, bolje da se posavetuju pre no što se upuste u ovu avanturu. Ovo je mesec pogodan za nove ljubavi i flertove, ako je to vaš izbor. „Ljubav, to sam ja“, biće geslo Ribe u ovom mesecu. Slobodni, kao i oni koji „žele malo više slobode“, pažnju bi trebalo da obrate na Lava, Škorpiju i Ovna. Čini se da će osobe u vezama i u braku najviše profitirati u ovom mesecu. Zauzeti će primetiti kako im stalni partner posvećuje više pažnje i vremena: ljubavi. Osim Sunca, dobrobit na ovom planu, podržaće Mars svojom energijom, predviđa mesečni horoskop.

HOROSKOP ZA FRAJERE: Ko su najbolje ženske prema zvezdama?

Finansije: Vladar vaših finansija, Mars, nalazi se u kući preduzetništva ali u znaku(Rak) koji mu ne odgovara. Oni kojima finansije zavise od porodice ili se bave privatnim poslom, imaće više uspeha od ostalih. Venera, u vašoj kući rada, upućuje na radno mesto kao glavni izvor prihoda.

Komunikacija i kraći putevi: Ovo je mesec u kome morate popraviti nivo komunikacije jer će vam Mars u Raku konstantno praviti probleme. Dobra komunikacija će biti posebno vezana za vaše radno mesto i uticaće, pozitivno na vaše psihofizičko zdravlje. Čuvajte se treće dekade meseca jer tad mnoge stvari neće biti pod vašom kontrolom.

Dom i porodica: Uglavnom stabilno ali će, zbog Marsa u Raku, biti neželjenih konflikata.

Ljubav: Za one koji traže novu ljubav, ovo bi mogao da bude novi početak. Dobar recept za očuvanje postojeće ljubavi, bio bi unošenje novina u vašu vezu, pod uslovom da one ne budu radikalne i neprihvatljive za partnera.

Rad i posao: Jupiter je i dalje u vašoj kući rada, a Venera će vam doneti nagrade o kojim maštate. Ovo je definitivno poslednji mesec kada bi morali da „izboksujete“ unapređenje ili veći koeficijent. Posle će biti teško.

Brak i partnerski odnosi: Solidna situacija ali pokušajte da ne ulazite u partnerstvo, pogotovu ako je vaš bioritamski broj 2.

Zdravlje: Veoma solidno zdravlje, smeši vam se ceo mesec.

Psihološko stanje(psiha): Insistiraćete da vas poštuju i realno vrednuju vašu ličnost. Trudićete se da zablistate, pogotovu na radnom mestu. Stvari po pitanju opšteg raspoloženja i radnog elana kreću nizbrdo od 26 og. Ako ste skloni anksioznosti, isplivaće na površinu od tada.

astrologijaibahovekapi.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.