Dnevni horoskop za 13. januar 2018
Dnevni horoskop za 13. januar 2018

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017: Ovnovima napredak i uspeh, Bikovima novčani dobitak, Blizanci da vrate dugove, Rakovima nikad dosta ljubavi, Lav kreće u poslovne pobede, Devica u romansi…

OVAN HOROSKOP JANUAR 2017

POSAO:

Januar će biti mesec napretka i uspeha za ovnove. Očekuje vas povoljan period za ostvarivanje poslovnih ciljeva i napretka u karijeri. Porodica i prijatelji, koliko god igrali važnu ulogu u vašem životu, na početku godine biće skrajnuti i zapostavljeni, jer ćete poslu posvećivati većinu vremena i pažnje, piše astrosudbina.com.

U ovom periodu možete očekivati povećanje plate, moguće je i unapređenje, ali i povećanje broja radnih časova. Predstoji vam uspon u karijeri, ali ne bez ulaganja – da biste u potpunosti ostvarili svoj potencijal, moraćete da radite punom parom, a uloženi trud će se i te kako isplatiti. Na ruku će vam ići i to što ćete biti u poziciji da donosite ispravne poslovne poteze, s obzirom da ćete se često nalaziti na izvoru relevantnih informacija.

reklame
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2017.

Ipak, iako vas uspeh neminovno očekuje kao nagrada za uloženi trud i odricanja, biće vam potrebno malo strpljenja kako biste sačekali na njegovo potpuno ostvarenje. Ukratko – uspeh neće doći preko noći, već će se ostvarivati postepeno, ali će baš zbog toga čitav mesec januar biti obeležen dobrom poslovnom energijom.

Mesečne astro prognoze za Januar 2017. Kvadrat Mars-Saturn će sa sobom doneti mizantropsku i destruktivnu energiju!

LJUBAV:

Osim dobrih poslovnih prilika, januar ovnovima otvara prilike i na romantičnom planu. Pošto ćete većinu vremena provoditi na radnom mestu, ili okruženi poslovnim partnerima, upravo vas tamo očekuju ljubavni izazovi. Ovnove koji trenutno nisu u vezi privlačiće moćni i uticajni ljudi na visokim položajima za koje ih vezuje i zajednički poslovni interes. Ipak, veze koje budete uspostavljali u ovom periodu, više će pomoći napretku vaše karijere, nego što će biti značajne za vaš lični život.

Zvezde će vam davati dosta energije da izdržite sve napore koji vas očekuju u januaru, ali će povećati i vaš libido – vaši uspesi će biti praćeni pojačanom seksualnom energijom zbog koje možete očekivati snažne izlive samopouzdanja i kratke erotske susrete.

Porodica i prijatelji će vam, uprkos vašem čestom odsustvu, davati podršku u onome što radite, jer će i oni osetiti dobrobit od vašeg napretka.

ZDRAVLJE:

Ovo će biti izuzetno napet i stresan period (iako ne nužno na neprijatan način). Zato će biti neophodno da svaki sekund slobodnog vremena koristite za odmor i relaksaciju. Ne rasipajte energiju i fokusirajte se na najbitnije stvari.

Obratite malo više pažnje na jetru. Mogući su problemi sa kičmom i kolenima sredinom meseca.

Izbegavajte sukobe i obuzdavajte bes. Ukoliko ovog meseca budete igrali “odbrambeno”, više nego “ofanzivno”, sreća će biti na vašoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.