Dnevni horoskop za 27 januar 2021 godine
Dnevni horoskop za 27 januar 2021 godine

Dnevni horoskop za 27 januar 2021 godine: U svađi ste sa partnerom i to će da potraje! Jarac samouveren, Blizanac odan, Vodolija raspoložena, Ribe ljubomorne…

OVAN

Treba da radite ono što volite i da date sebi slobodu da probate nešto novo u poslu, gde ce do izražaja doći Vaša kreativnost. Zauzetim Ovnovima je došlo do smirivanja tenzije, jer ste oboje shvatili da nema mesta ovakvim situacijama, da je bezrazložno počelo sve da se kvari među Vama. Imate višak energije!

BIK

Pohvale su za vas normalne, ali više od toga nećete dobiti. Za sada ne razmišljajte o prelasku na bolje radno mesto ili napredovanju u karijeri. Problem je u Vama – niste otvoreni, niti iskreni u vezi, zelite neobavezan odnos. Zauzeti Bikovi imaju topao – hladan odnos, čas se volite, čas samo trpite! Zubobolja!

Dnevni horoskop za 27 januar 2021 godine

BLIZANCI

reklame

Trudite se da budete bolji od drugih. Posvetite se pravim stvarima. Inspiraciju ćete dobiti od osobe koja će Vam dosta značiti u poslovima koje obavljate. Nemate vremena da žalite za prethodnom vezom, jer sledi poznanstvo sa osobom, koja će Vam mnogo više značiti. Posetite stomatologa – vreme je!

RAK

Započnite sređivanje papira u vezi sa nekretninama koje posedujete ili koje ste nasledili, ali niste sproveli sve do kraja. Ukoliko ste u braku, danas Vas očekuje dosta trzavica i narazumevanje sa partnerom. Trenutno Vam je oboma teško, ali zajedničkim naporima, uspećete da prebrodite ovu krizu. Mogući su problemi sa bubrezima.

ostali znakovi horoskopa su na sledećoj strani

loading...