Mesečni horoskop za april 2021
Mesečni horoskop za april 2021

Mesečni horoskop za april 2021

Ovan

Posao

Do 20-og aprila se nalazite u periodu vladavine vašeg sazvežđa. To u vama budi jaku pokretačku snagu i potrebu za dokazivanjem. Čitav april je povoljan za dogovore i susrete, gde ćete znati da iskoristite dati momenat. Već početkom aprila, mogli bi napraviti veći zaokret u svojoj karijeri. Svakako vam se pružaju nove mogućnosti, puni ste ideja.

reklame

Ljubav

U april ulazite sa vladarem vašeg astrološkog polja ljubavi u vašem sazvežđu. U vama raste optimizam, jasno znate šta želite u vezi koja traje. Vi ste ti koji pokrećete nove kontakte i ljubavna dešavanja. Početkom aprila dolazi do naglih ulazaka u vezu. U trenu vas obuzima oduševljenje i jaka želja za spajanjem sa određenom osobom, da bi potom neočekivano došlo do potpunog gubitka interesovanja. To je dobar znak, nećete gubiti vreme za nešto što nema perspektive. Automatski se okrećete ka nekom drugom i to sve dok ne pronađete osobu koja će vas trajno privući. April je idealan za ulazak u vezu sa osobom koja vam u mnogo čemu odgovara. Posle prve nedelje aprila, biće vrlo aktuelne tajne ljubavi i ljubavi sa osobama koje žive u inostranstvu. Početkom meseca bi moglo doći do zahlađenja odnosa u dugim vezama, da bi već od 10-og uspeli da prevaziđete teškoće i učvrstite vašu ljubav.

Zdravlje

Tokom aprila više obraćate pažnju na zdravlje. Usmeravate se ka zdravom načinu života.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Posao

Bikovi će se uglavnom posvetiti rešavanju problema iz prošlosti. To bi mogli biti vrlo uspešni pokušaji, pod uslovom da ne ulazite u sukobe. Do kraja prve nedelje aprila, mogli bi uskladiti svoje želje i mogućnosti, gde bi imali veliku podršku ženske osobe ili osobe suprotnog pola koja prema vama gaji emocije. Što pre raščistite prošlost, pre ulazite u jedan vrlo udoban i uspešan period.

Ljubav

Početkom aprila donosite zaključak u vezi partnera ili simpatije, sa kojim ste došli u kontakt preko prijatelja. Ako vam smeta neka bitna razlika među vama, što bi mogla biti i razlika u godinama, dajte još vremena i sebi i partneru. Pošto idu uticaji koji vam daju velike šanse da se kroz vreme koje dolazi, krajem meseca u potpunosti pronađete sa ovom osobom. Sredinom meseca bi lako mogli ući u tajnu vezu. Sve što je tajno biće vam interesantnije. U jednom momentu bi se mogli dvoumiti između uticajne, možda zauzete osobe ili nekoga ko je razveden. Biće tu i pokušaja pomirenja i to u drugom delu meseca. Do kontakta ili susreta sa bivšim partnerom, dolazi već početkom aprila. Zadnja nedelja je odlična za novi početak i to sa osobom koja je po vašem ukusu. Pojavljuje se i jedna mlađa ili mladolika osoba. Važne dogovore sa bračnim partnerom ostavite za drugi deo aprila.

Zdravlje

Posvetićete se svom zdravlju, raditi na imunitetu i oporavku. Više ćete vremena naći za sebe i odmor.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...